Acte de comiat i agraïment a Mercè Canela

posted in: Notícies | 0
Fotografia: Miquel Àngel Orellana

Com ja us vam avançar, aquest mes d’octubre iniciem una nova etapa a Cavall Fort. Després de 24 anys al capdavant de l’editorial, Mercè Canela s’ha jubilat i ha donat el relleu a Mònica Estruch com a directora.

Per a mostrar el nostre agraïment a la Mercè per tots els anys dedicats a Cavall Fort, el passat 29 de setembre vam celebrar un acte de comiat a la Biblioteca de Catalunya. Aquest esdeveniment va reunir prop d’un centenar de col·laboradors i amics, persones vinculades actualment a Cavall Fort o que en algun moment van compartir vivències amb la Mercè durant la seva trajectòria a l’editorial. Entre tots ells, va destacar especialment la presència d’Albert Jané, antic director de Cavall Fort, que va ser qui va donar el relleu a la Mercè.

Xavier Carrasco, president de la Fundació Cavall Fort, va obrir aquest acte de comiat amb un elogi a la feina de Mercè Canela durant tots aquests anys. Tot seguit va arribar el torn de la Mercè: va fer un repàs a la seva estreta relació amb Cavall Fort, tant personal com professional, que va començar com a lectora de ben petita. També va ressaltar i agrair la implicació dels fundadors de la revista, de l’equip i dels col·laboradors per aconseguir que Cavall Fort hagi arribat on és actualment.

L’última intervenció va ser la de Mònica Estruch en la seva presentació oficial com a nova directora de Cavall Fort. La Mònica va lloar la feina dels seus predecessors en el càrrec i va mostrar el seu compromís i la seva il·lusió per començar aquesta nova etapa.

Va ser una vetllada molt emotiva i també divertida! Des de Cavall Fort us volem donar les gràcies a tots els qui vau voler acompanyar la Mercè en aquest moment tan especial.

 

Mercè Canela passa el relleu en la direcció a Mònica Estruch.
Fotografia: Dani Codina.