Cavall Fort, a La Setmana 2018 amb Cristina Losantos – ANUL·LAT

posted in: Notícies | 0

La Setmana del Llibre en Català arriba a la 36a edició. Del 7 al 16 de setembre, dotzenes d’estands tornaran a omplir la plaça de la Catedral de Barcelona per a oferir als visitants una àmplia varietat de llibres i publicacions en català, tant novetats com obres de fons.

Considerada un dels esdeveniments culturals més importants del nostre país, La Setmana té com a objectiu promocionar la lectura en català. Per això, a més de l’oferta de llibres i publicacions, ha programat un ampli ventall d’activitats de tota mena, des de presentacions de llibres i signatures d’autors a xerrades i recitals. I, per descomptat, també ofereix propostes per als infants: contacontes, espectacles, tallers…

Enguany, Cavall Fort participa en el programa d’activitats infantils amb el taller “Dibuixem amb la il·lustradora Cristina Losantos”. Els més petits podran veure la Cristina, col·laboradora habitual de Cavall Fort i El Tatano, en acció: la il·lustradora els ensenyarà com fa els seus dibuixos i els convidarà a resoldre enigmes i jugar amb les paraules. Aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 8 de setembre a les 18:15h.

A La Setmana també hi seran presents les nostres revistes i les capses regal de Cavall Fort i El Tatano. Les trobareu a l’estand de l’iQuiosc, de l’APPEC.

Us hi esperem!

 

Atenció! L’activitat amb la il·lustradora Cristina Losantos queda anul·lada.