Com passeu el temps tancats a casa?

posted in: Fòrum | 43
Fòrum

 

 

 

Ei, lectors! Les properes setmanes ens tocarà quedar-nos a casa per prevenir que el coronavirus s’escampi i afecti més persones. Tenim moltes hores lliures per endavant!

“I què farem, amb taaant temps per a nosaltres?”, potser penseu alguns de vosaltres. No patiu! D’opcions, n’hi ha per a tots els gustos: fer els deures de classe, llegir novel·les i contes, compartir jocs de taula amb la família, fer plegats una recepta de cuina, repassar els apunts, aprendre a tocar la guitarra, mirar una pel·lícula… i és clar, submergir-vos en les pàgines de Cavall Fort i El Tatano! Hi trobareu un munt de propostes interessantíssimes!

Ens anireu explicant quines activitats feu aquests dies? Esperem els vostres comentaris!

 

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  43 Responses

  1. Aixa i Sara - 11 i 9 anys

   Sara: jo soc una amiga de l’Aixa, i a casa, passo el temps jugant a la tauleta i jugant amb la meva germana Núria (9 anys), també molesto la meua germana gran Sandra (12 anys).

   Aixa: Hola, Cavall Fort, com veieu, la meua amiga Sara s’ha volgut apuntar a aquesta activitat, bé, jo quan soc a casa estic amb l’ordinador, llegeixo, dibuixo…

   Adeu!!!!

  2. Bruna - 10 anys

   Quan estic confinada acostumo a jugar a Lego amb el meu germà, llegir, comunicar-me amb les amigues, ja que així no perdo el contacte amb la gent, i fer els deures de l’escola!

  3. Arlet - 9 anys

   Hola, Cavall Fort,
   Aquest confinament he començat les pel·lícules de Harry Potter i ja les he vist totes uns quants cops. M’hi he enganxat. Adeu!

  4. Joana - 10 anys

   Hola, cavalls forters! Jo, quan estic a casa, per entretenir-me: llegeixo, miro la televisió, dibuixo, entreno handball i faig els deures d’escola. 🙂

  5. Aixa - 10 anys

   Hola, Cavall Fort! El que faig quan soc a casa és llegir llibres (llegeixo llibres de Harry Potter, Cavall Fort…), dibuixar, fer deures, jugar a jocs de taula, tocar el piano o mirar pel·lis. A vegades m’avorreixo, per això aquest confinament em vaig fer una capseta amb paperets escrits amb coses divertides a fer. 🤗😉🌺❤️

  6. Laia - 9 anys

   Jo passo el temps a casa cuinant, llegint (tot tipus de llibres com: Cavall Fort, Harry Potter, Tea sisters, Geronimo Stilton…), dibuixant, escrivint, mirant la tele i el portàtil a vegades o fent deures i manualitats. 🏠

  7. Biel - 8 anys

   Jo passo el temps fent ioga, dibuxant, jugant a jocs de taula (com el Rummikub i l’Uno), fent feina de l’escola, llegint Cavalls Forts, etc.
   També passo molt temps amb un disseny gràfic que em té completament enganxat.

  8. Xinya Zhao - 8 anys

   Doncs jo faig els deures. El que més m’agrada són els sudokus, molt matemàtiques, m’agraden els balls de la Mireia, els jocs d’educació i activitats… A casa, amb la meva germana, juguem a l’amagada a l’atrapada. Jo estic molt feliç i vosaltres?

  9. Francina - 12 anys

   Quan estàvem totalment tancats els primers dies em resultava estrany, pero ara és més fàcil de dur. He fet moltes receptes, la majoria dels Cavall Forts i Tatanos antics.
   També he fet esport a casa i els deures els he dut bé. He après que no fa falta tenir tantes activitats per passar-m’ho bé.

  10. Fiona - 9 anys

   Bon jour!
   Jo, a casa, faig moltes coses: escric correus al Cavall Fort, faig el projecte de final de curs de l’escola, pinto, escric històries, faig moltes manualitats, dibuixo, miro els nius d’orenetes que tinc al davant de la finestra de la meva habitació, llegeixo Cavalls Forts, i algunes novel·les i àlbums il·lustrats, miro algun cop àlbums de fotos, toco el piano o em tiro al sofà i em poso a pensar què vull fer!
   Adéu!!!!!

  11. Fiona - 9 anys

   Hola!
   Jo passo l’estona….
   Jugant a Lego, faig videotrucada amb les amigues, llegeixo mooooolt, escric moooltes històries, miro com plou, faig manualitats, estic cosint una nina de feltre, dibuixo, faig mitja, m’he fet una bufanda de mitja, llegir Cavall Fort, tocant el piano, tirar-me al sofà i pensar, etc.

  12. Milena - 10 anys

   Jo, a casa, faig moltes coses: un cop a la setmana cuino jo per a tota la família, faig moltes manualitats, faig videotrucades amb les meves amigues i amb la meva àvia, llegeixo molt, els llibres que llegeixo són: Sobre patines, Hachiko…
   També faig deures de l’escola i moltes coses més.
   Ah! I per descomptat, LLEGEIXO CAVALL FORT!!!!!!!!!!!!! M’ENCANTA!!!!!!!!!!!!

  13. Tura - 10 anys

   Jo, a casa, faig moltes coses. Esport: judo, caminar, bicicleta, caminar… etc. Jugar a jocs en família, amb joguines o ninos… etc. També llegeixo: CAVALL FORT!!! I Harry Potter, El Petit Príncep… etc. Cuino amanides, bistecs, flams de coco, peix al forn, mousse de maduixa…. A vegades m’avorreixo però a vegades no hi ha qui em pari! M’ENCANTA CAVALL FORT!!!!

  14. Mariona - 8 anys

   Doncs jo jugo amb la meva gossa, faig deures i manualitats i cuino postres boníssimes! I sobretot llegeixo Cavalls Forts, que des del 2010 en som subscriptors i en tenim els prestatges plens!!

  15. Elisenda - 8 anys

   Aquest confinament, la major part del temps l’estic passant llegint. Però també faig activitats del Cavall Fort i faig manualitats.

  16. Clara - 15 anys

   Jo llegeixo molt, pinto amb la meva família i decoro l’habitació.

  17. Júlia - 11 anys

   Jo, al matí, faig deures de cole i tambe practico piano. I a la tarda miro sèries, llegeixo, cuino i faig manualitats 😁

  18. Ivette - 10 anys

   La meva germana i jo el que fem és jugar a bàsquet amb patins i a aquest joc li hem posat nom: es diu “Patball”. 😉
   Altres vegades aprofitem per parlar amb les amigues a través de videotrucades o bé ens posem estirades sobre el llit o al sofà a llegir Cavalls Forts.

  19. Luna - 9 anys

   A casa no tinc El Tatano ni tampoc Cavall Fort però vaig a la biblioteca i en trobo molts i així doncs els agafo prestats. Soc la Luna.

  20. Jana - 11 anys

   Hola! Jo, a casa, faig moltes coses: pinto, dibuixo, deures, experiments…
   Però faig una cosa que m’encanta: llegir el Cavall Fort.