Com us comuniqueu quan porteu mascareta?

posted in: Fòrum | 28
Fòrum

 

 

 

Ara que tots hem de portar mascareta quan estem amb amics o gent que no són els de casa, trobeu que és més difícil relacionar-vos amb els companys? Com sabeu si el vostre amic somriu? O si algú està trist i necessita consol? O quan algú s’enfada… com us n’adoneu? I com us ho feu per a expressar-vos vosaltres?

Deixeu-nos els vostres comentaris!

 

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  28 Responses

  1. Irina - 10 anys

   Com recomanen, respecto les distàncies i tot això.
   No em trec la mascareta per parlar.
   No m’agrada portar la mascareta però és el que hi ha. 😁

  2. Adrià - 11 anys

   És complicat perquè no veiem les expressions facials i tampoc sabem si algú riu o si es burla, tampoc ens sentim bé entre nosaltres i esperem que això s’acabi.

  3. Hello - 11 anys

   Nosaltres ens parlem amb signes per dir-nos les respostes dels exàmens i així no passem d’un 8. Els nens no paren de dir-se les respostes dels dictats, tot i que les nenes (nosaltres) no ens diem res perquè estem concentrades en el nostre treball. Crec que és millor així 😋😋😋😋

  4. Sofia - 10 anys

   M’agradaria que aquest virus desaparegués, però s’ha de tenir paciència. A mi no m’agrada portar-les perquè em fan mal les orelles però sé que algun dia no hauré de portar-les, així que espero pacientment.

  5. Lea - 9 anys

   No m’agrada portar mascareta perquè quan estic trista no poden veure les meves emocions ni jo la dels altres.

  6. Claudia - 11 anys

   A mi no m’agrada portar mascareta perquè es molt incòmode i s’entelen les ulleres. També a vegades t’ofegues amb la mascareta i a vegades no saps si una persona està contenta, enfadada o trista. Jo escolto la veu i sé com està.

  7. Julen - 11 anys

   Les mascaretes m’agraden perquè ens protegeixen de la Covid-19 però costa respirar i també les ulleres s’entelen o costa de veure la gent i les seves expressions. Però tinc un truc per saber l’expressió de la gent: és veure-li les celles (intenta-ho fer!). Espero que s’acabi tot això i viure tranquils. Espero que us hagi agradat.

  8. Èric - 11 anys

   Hola.
   Per comunicar-me amb la gent el que faig és imaginar-me com és la seva cara sense la mascareta i una cosa curiosa és que si mires l’entrecella veus si una persona està enfadada o contenta.