Ens veiem a La Setmana 2019!

posted in: Notícies | 0
Fotografia: La Setmana

Us en vam parlar abans de vacances. La Setmana del Llibre en Català ha concedit un Premi Especial a Cavall Fort “per la seva tasca ininterrompuda al llarg de 58 anys de treball a favor del foment de la lectura, de la defensa del català i la consciència de país”. Estem molt contents!

Ja sabeu que La Setmana és un dels esdeveniments culturals més importants del nostre país. Cada any, desenes d’estands omplen la plaça de la Catedral de Barcelona per a oferir als visitants una àmplia varietat de llibres i publicacions en català. A això cal sumar una programació amb activitats de tota mena destinades a promoure la lectura en català: taules rodones, signatures de llibres, lectures poètiques, tallers i contacontes per als més petits…

Aquest any, La Setmana obre les portes de la seva 37a edició del 6 al 15 de setembre. Nosaltres hi serem presents, un any més, gràcies a l’APPEC. A l’estand de l’iQuiosc trobareu exemplars de Cavall Fort i El Tatano, a més de les capses regal de totes dues revistes.

I el dissabte 14 de setembre, a les 18:30h, tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi Especial a Cavall Fort. Hi esteu tots convidats: ens farà molta il·lusió que ens hi acompanyeu!

Aquella mateixa tarda, a les 17:30h, farem el taller “Dibuixem Cavall Fort i El Tatano, amb la il·lustradora Cristina Losantos. Els més petits podran veure la Cristina, col·laboradora habitual de Cavall Fort i El Tatano, en acció: la il·lustradora els ensenyarà com fa els seus dibuixos.

Vindreu a La setmana? Us hi esperem!