1a Fira del Circ a Creu Coberta

| 0
Quan:
1 de juny de 2019 tot el dia
2019-06-01T00:00:00+02:00
2019-06-02T00:00:00+02:00
On:
Fira del Circ
Carrer Creu Coberta / Rector Triadó (Barcelona)

Els propers 1 i 2 de juny, Creu Coberta es converteix en la Fira del Circ a Cel obert. Per primera vegada, hem decidit que el Circ arribi al barri amb una fira temàtica. Serà una festa molt més divertida, amb activitats i propostes per a tots els públics, inspirats en el món del circ.

Aquesta fira inclourà pallassos, equilibristes, tallers, dansa, tallers, bombolles, maquillatge, globoflexia, malabaristes, màgia i un espectacle de foc!

Durant la jornada, els escenaris de Creu Coberta estaran plens d´activitats que recordin el món del circ. Tindrem il·lusionisme i màgia, amb espectacles que ens permetin conèixer alguns dels trucs més divertits d´aquests autèntics mags! També podrem assistir a diversos tallers al Meeting Point de Creu Coberta, gràcies a l’escola de circ del barri, La Colombina: bombolles gegants, equilibri (per a tots els que vulguin saber què se sent caminant per una corda fluixa),  maquillatge (per si tots els nens i nenes es volen pintar el rostre d´arlequí o pallasso), globoflexia…

Però, sens dubte, un dels espectacles més importants serà el de llum i foc que tindrà lloc el dissabte al vespre a l’escenari principal. Serà un fakir? Serà un malabarista? En tot cas ho descobrireu el dissabte al vespre!