Activitats familiars al Poble Espanyol

| 0
Quan:
21 de Desembre de 2018 – 29 de Desembre de 2018 tot el dia
2018-12-21T00:00:00+01:00
2018-12-30T00:00:00+01:00
On:
Barcelona i altres poblacions
Poble Espanyol
Contacte:
Poble Espanyol
935 086 300

Cada cap de setmana és festa al Poble Espanyol!

El Poble Espanyol és un gran recinte tancat que permet fer activitats lúdiques i festives sense patir pels cotxes i el trànsit; els més petits poden jugar tranquil·lament i gaudir dels tallers i espectacles. Per això, adopta cada mes una temàtica diferent d’acord amb l’estació de l’any o amb alguna diada o tradició.

Activitats:
Del 21 al 29 de desembre, el recinte del Poble Espanyol oferirà contingut nadalenc per a tots els públics. Els més petits podran conèixer i donar la carta als Reis d’Orient, visitar el jardí dels tions i també hi haurà mercat de regals, actuacions musicals en directe, tallers per a nens i adults i demostracions d’artesania.

A més de passejar pels carrers ambientats amb decoració i música nadalenca, hi haurà actuacions musicals en directe, demostracions d’artesania, tallers per a tots els públics, contes teatralitzats, curtmetratges nadalencs a càrrec d’Andorra Kids Film Festival, una divertidíssima gimcana familiar, el jardí dels tions i el bosc dels desitjos, amb dos arbres ben especials: l’arbre dels desitjos, on els visitants podran penjar els seus anhels, i l’arbre dels xumets, perquè els petits que es fan grans puguin penjar el seu petit tresor.

El Pare Noel i els Reis d’Orient esperaran amb il·lusió les cartes dels més petits. El moment més esperat pels nens serà sens dubte la visita a la Casa del Pare Noel i a Ses Majestats els Reis d’Orient: tindran l’oportunitat de lliurar la seva carta i d’intentar convèncer aquests entranyables protagonistes del Nadal que han estat bons durant l’any perquè els portin allò que han demanat.

 

Més informació a: www.poble-espanyol.com/ca/nadal-al-poble-2018/

Els diumenges de tot l’any pares i fills tenen l’oportunitat no només de gaudir d’un espectacle o activitat, sinó que a més poden completar l’estada fent un volt pel recinte descobrint tots els seus edificis, tallers artesans i racons, visitant el museu contemporani Fran Daurel o passant una bona estona als gran tobogans.

Carnet de subscriptor

Lloc: Poble Espanyol de Barcelona
Població: Barcelona
www: www.poble-espanyol.com