Activitats familiars al Poble Espanyol

| 0
Quan:
1 de novembre de 2019 – 3 de novembre de 2019 tot el dia
2019-11-01T00:00:00+01:00
2019-11-04T00:00:00+01:00
On:
Barcelona i altres poblacions
Poble Espanyol
Contacte:
Poble Espanyol
935 086 300

Cada cap de setmana és festa al Poble Espanyol!

El Poble Espanyol és un gran recinte tancat que permet fer activitats lúdiques i festives sense patir pels cotxes i el trànsit; els més petits poden jugar tranquil·lament i gaudir dels tallers i espectacles. Per això, adopta cada mes una temàtica diferent d’acord amb l’estació de l’any o amb alguna diada o tradició.

Activitats: El Halloween més terrorífic i familiar. Dies 1, 2 i 3 de novembre.

De l’1 al 3 de novembre, el Poble Espanyol serà el lloc més terrorífic de Barcelona… Arriba Halloween! Nens i grans tindreu l’oportunitat de recórrer els carrers del Poble tot descobrint diversos espais vestits amb les decoracions més aterridores on podreu gaudir d’un munt d’activitats: un joc de pistes amb proves misterioses on comptarem amb l’ajuda d’uns personatges molt peculiars, concurs de disfresses, una gimcana per descobrir els racons més sorprenents de la Península i moltes sorpreses més! A més, les espectaculars vistes sobre Barcelona emmarcaran un marató de contacontes que us ficaran la por al cos de cap a peus.

Importantíssim que no us perdeu el túnel del terror. Els personatges més horripilants es trobaran aquell cap de setmana al Poble Espanyol per espantar a grans i petits! Serà una experiència esgarrifosa, horripilant, monstruosa… I terriblement divertida! Al matí els petits més atrevits (de 3 a 8 anys) gaudiran d’un recorregut amb personatges com Malèfica, el Joker, fantasmes, bruixes, etc. A la tarda els grans més intrèpids (+9 anys) s’endinsaran en un recorregut amb personatges de pel·lícules com The Ring, It, Freddy Krueger, etc. La por està garantida…

Però no tot seran ensurts i calfreds! Podreu relaxar-vos una mica i gaudir de les delicioses propostes gastronòmiques que oferiran els diversos foodtrucks i aprofitar per fer un passeig pels carrers i places del Poble, visitar el Museu Fran Daurel i als tallers artesans, submergir-vos en les instal·lacions audiovisuals i, fins i tot, llançar-vos pels tobogans gegants!

Disfresseu-vos de bruixes o bruixots, zombis, dimonis, mòmies, calaveres o dels vostres personatges terrorífics preferits i veniu a la festa més esgarrifosa de l’any en família o amb amics.

Sens dubte, aquest Halloween ho passareu de por!

Podeu veure totes les activitats a: https://www.poble-espanyol.com/ca/halloween-2019/

Els diumenges de tot l’any pares i fills tenen l’oportunitat no només de gaudir d’un espectacle o activitat, sinó que a més poden completar l’estada fent un volt pel recinte descobrint tots els seus edificis, tallers artesans i racons, visitant el museu contemporani Fran Daurel o passant una bona estona als gran tobogans.

Carnet de subscriptor

Lloc: Poble Espanyol de Barcelona
Població: Barcelona
www: www.poble-espanyol.com