Activitats familiars al Poble Espanyol

| 0
Quan:
16 de Març de 2019 – 17 de Març de 2019 tot el dia
2019-03-16T00:00:00+01:00
2019-03-18T00:00:00+01:00
On:
Barcelona i altres poblacions
Poble Espanyol
Contacte:
Poble Espanyol
935 086 300

Cada cap de setmana és festa al Poble Espanyol!

El Poble Espanyol és un gran recinte tancat que permet fer activitats lúdiques i festives sense patir pels cotxes i el trànsit; els més petits poden jugar tranquil·lament i gaudir dels tallers i espectacles. Per això, adopta cada mes una temàtica diferent d’acord amb l’estació de l’any o amb alguna diada o tradició.

Activitats: 10è Festival de Titelles de Barcelona. Dissabte 16 i diumenge 17 de març.

Aquest any el Festival de Titelles de Barcelona fa 10 anys… i vol celebrar aquesta edició tan especial amb vosaltres!!!

El cap de setmana del 16 i 17 de març, marionetes txeques, de guant, de taula, de fil, de tija, muppets i ombres xineses tornaran a ser els amfitrions del Poble i rebran nens i adults amb els braços oberts. Ells seran els encarregats d’explicar-vos històries fantàstiques i increïbles en diversos espais, des del Monestir al teatre, passant per diverses places del recinte.

Aquesta cita anual imperdible pels amants dels titelles integrarà 13 espectacles diferents, de casa nostra i altres d’internacionals, i més de 60 funcions que es representaran en diversos horaris i espais. Dos dies de màxima diversió en els quals nens i nenes de totes les edats –també nadons!– deixaran anar la seva imaginació, coneixeran apassionants personatges i viatjaran arreu del món a través d’històries apassionants d’entre 10 i 50 minuts de durada. I a més, podran convertir-se en titellaires durant una estona manipulant titelles de diversos formats. I per als més petits (de 0 a 3 anys), hi haurà una zona d’esbarjo pensada només per a ells!

Podeu consultar la programació a: www.poble-espanyol.com/ca/festival-de-titelles-de-barcelona-2019/

Els diumenges de tot l’any pares i fills tenen l’oportunitat no només de gaudir d’un espectacle o activitat, sinó que a més poden completar l’estada fent un volt pel recinte descobrint tots els seus edificis, tallers artesans i racons, visitant el museu contemporani Fran Daurel o passant una bona estona als gran tobogans.

Carnet de subscriptor

Lloc: Poble Espanyol de Barcelona
Població: Barcelona
www: www.poble-espanyol.com