Activitats familiars als museus de la Generalitat de Catalunya

| 0
Quan:
20 de març de 2021 – 28 de març de 2021 tot el dia
2021-03-20T00:00:00+01:00
2021-03-29T00:00:00+02:00

Famílies, ja podeu tornar a gaudir de les històries i tresors que s’amaguen als museus catalans!

 

MUSEU NACIONAL DE LA CIÈNCIA I LA TÈCNICA DE CATALUNYA

Dissabte 20 de març: visita guiada a l’exposició Tot és química.
Diumenge 21 de març: Taller sobre tecnologia.

 

MUSEU D’ARQUEOLOGIA DE CATALUNYA

Tots els dissabtes de març i abril, passejada pel Montjuïc més desconegut.
Diumenges de març i abril: Exploradors de la prehistòria.

També tornen les visites romanes a Empúries, que us faran descobrir d’una forma diferent els costums i la vida quotidiana de les societats grega i romana.

 

MUSEU NACIONAL ARQUEOLÒGIC DE TARRAGONA

El primer diumenge de mes podreu conèixer l’essència de Tàrraco i el seu teatre amb un itinerari que va des del Tinglado 4 fins al teatre romà.

El segon diumenge de mes, descobrireu una de les vil·les més importants d’Hispània, ricament decorada, que mostra com era la vida de les elits de Tàrraco

El tercer diumenge està dedicat a la Vida i mort a Tàrraco. L’itinerari té lloc en un dels barris fora muralles de la ciutat, on trobem un dels conjunts funeraris més importants de l’Imperi romà, la Necròpolis Paleocristiana i el conjunt arqueològic Parc Central.

El quart diumenge de mes, a Constantí, descobrireu l’enigma de Centcelles i coneixereu aquest extraordinari conjunt monumental i el seu entorn.

 

MUSEU D’ART DE GIRONA

El Museu d’Art de Girona proposa un joc de pistes familiar. Una de les princeses del museu ha sortit del seu quadre per buscar un tresor perdut. Us demanarà que l’ajudeu a través d’un plànol molt antic i un joc de pistes per les sales.

 

MUSEU D’HISTÒRIA DE CATALUNYA

Durant aquesta primavera, el Museu organitza visites dinamitzades per a famílies amb nens i nenes a partir de 6 anys. Podreu endinsar-vos en una domus romana amb la visita Si hagués nascut a Tarraco…; viatjar Un dia a l’època medieval  per convertir-vos en unes hores en cavallers, pagesos i senyors feudals; posar-vos a la pell d’unes famílies obreres i dels amos d’una fàbrica i descobrir com era el dia a dia en una fàbrica tèxtil amb la visita Entramats industrials.