Bye Bye Monstre

| 0
Quan:
3 de desembre de 2022 – 8 de gener de 2023 tot el dia
2022-12-03T00:00:00+01:00
2023-01-09T00:00:00+01:00

Torna Bye Bye Monstre, el musical de Dagoll Dagom i Dàmaris Gelabert per a tota la família!

La vida pot estar plena de monstres que amenacen l’harmonia familiar! Només amb la solidaritat, l’amor i la imaginació podem arribar a derrotar-los. Això és el que ens demostra el musical Bye Bye Monstre: els efectes visuals, les cançons i les coreografies us faran viure en directe una explosió d’emocions amb aquesta història sorprenent, tendre i divertida per a grans i petits!

La Berta, una nena de 9 anys, recorda el que va escriure en el seu diari: pels carrers de totes les ciutats hi ha un Monstre molt perillós, capaç d’entrar en secret a les cases i deixar la gent adormida. Com tots els nens, la Berta i la seva família han de seguir una sèrie de normes per a protegir-se. Això vol dir tancar-se a casa… L’aniversari de la Berta està a tocar i aquestes normes faran difícil celebrar-lo. Trista per la situació, la nena fa una videotrucada als seus avis, una parella de científics que cerquen una cura pel Monstre. Ells l’animen a encarar-se al Monstre i fer-lo fora.

Voleu veure el videoclip de Bye Bye Monstre?

Lloc: Teatre Poliorama
Horari: Dies 3, 4, 6, 8, 10, 11, 17, 18, 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4, 7 i 8 de gener. Consulteu l’horari de cada funció.
Web: www.teatrepoliorama.com

 

Atenció! Sortegem entrades per a Bye Bye Monstre!

Sortegem dos paquets d’invitacions (quatre entrades per paquet, perquè hi pugueu anar en família) per a la sessió del dijous 8 de desembre, a les 12h.

Si voleu participar-hi, haureu d’estar pendents de les nostres xarxes socials (Twitter i Instagram).

Divendres 25 de novembre publicarem un missatge anunciant el sorteig d’entrades. Participaran en el sorteig totes les persones que facin ‘M’agrada’ en el missatge abans del dijous 1 de desembre i que deixin un comentari indicant que els agradaria anar a veure l’obra. Per a participar serà imprescindible ser seguidors del perfil de Cavall Fort.

 

Guanyadores del sorteig:

@laiafortuny (Instagram)
@aidaurgell (Instagram)