Estrenes cinematogràfiques infantils en català

| 0
Quan:
1 de desembre de 2018 – 30 de desembre de 2018 tot el dia
2018-12-01T00:00:00+01:00
2018-12-31T00:00:00+01:00
On:
Cinema
Diversos escenaris

 

http://static.serlogal.com/imagenes_big/9788491/978849137660.JPG

En Ralph destrueix internet

Ralph, el dolent dels videojocs i la seva companya Vanellope tendràn que jugar-se tot viatjant per les xarxes en recerca d’una peça de repost que pugui salvar Sugar Rush, el videojoc de Vanellope. I per a complicar més les coses, en Ralph i na Vanellope depenen dels ciutadans d’internet, els anomenats “ciudanets” per a que els ajudin a moure’s en aquell món tan perillós. Entre ells hi ha un empresari d’internet anomenat Yesss, que és l’algoritme estrella i l’alma de “Buzztube”, la pàgina web que està més de moda del moment.

Estrena 5 de desembre

 

Ernest i Celestine, contes d’hivern

L’Ernest és un ós alt i gros a qui li agrada tocar música i menjar mermelada. Des de fa un temps conviu amb la Celestine, una petita i bonica rateta a la que va adoptar perquè era òrfena. Amb l’arribada dels primers flocs, aquesta encantadora família haurà de fer front a tot un seguit d’esdeveniments que ajornaran la hivernació de l’Ernest.

Estrena 6 de desembre

 

 

La increïble història de la pera gegant

A la petita i idíl·lica de Vilasol hi viuen dos amics, un elefant que es diu Sebastian i una gata que es diu Mitcho. En Sebastian, la Mitcho i els habitants de Vilasol estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde, en Jeremies Severí Bartolomé Olsen, a qui anomenen afectuosament JB, ha desaparegut. En absència d’en JB, el vicealcalde Twig ha pres el poder. El seu pervers nou ajuntament li fa ombra a la vila, i en Twig amenaça amb quedar-se amb el càrrec d’en JB per sempre.

Un bon dia, en Sebastian i la Mitcho van a pescar i descobreixen una ampolla. A dins hi ha un missatge d’en JB i una llavor estranya. En JB és viu i ha naufragat a l’Illa Misteriosa. Demana a en Sebastian i la Mitcho que vagin a salvar-lo, però els adverteix que el viatge és perillós.

Si emprenen aquell viatge, s’hauran d’enfrontar a tres obstacles: els Pirates Perniciosos, l’Espantós Drac Marí i la Mar Fosca com la Nit. Però, podran en Sebastian, l’elefant espantadís, i la Mitcho, la gata aventurera que tem l’aigua, reunir el coratge per anar a salvar en JB i alliberar Vilasol de les grapes del malvat Twig a temps?

Estrena 23 de novembre