Estrenes cinamatogràfiques infantils en català

| 0
Quan:
22 de setembre de 2017 – 31 de desembre de 2017 tot el dia
2017-09-22T00:00:00+02:00
2018-01-01T00:00:00+01:00
On:
Cinema
Diversos escenaris

 

El Nadal del senyor Branquilló i l’escombra voladora

El senyor Branquilló viu al gran roure d’un parc infantil amb la seva senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s’endinsarà en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de casa seva. Tornarà a temps per celebrar el Nadal amb la seva família? Una història màgica que anirà acompanyada de les aventures d’un bruixa molt simpàtica i la seva escombra voladora!

Dues aventures plenes de tendresa i valors, dels creadors d’El Grúfal. Basades en els best-sellers de l’escriptora Julia Donaldson, referent de la literatura infantil moderna.

Estrena el 7 de desembre

Un intercanvi per nadal

Ningú estima més el Nadal que Andersen, que cada any intenta brindar a la seva família unes vacances perfectes. Com tots sabem, la part més important del Nadal és l’arribada del Pare Noel a les nostres cases, per la qual cosa Andersen dedica molts esforços perquè aquest moment sigui perfecte. Però res surt com planejar: disfressat de Pare Noel, Andersen cau sobre el gel relliscós, llisca costa avall muntat en un petit trineu en el qual porta tots els regals i s’estavella contra el mateix Santa Claus.

Estrena el 15 de desembre

La colla de la selva

Maurice és un pingüí en tota regla… Però hi ha un tigre dins d’ell! Criat per una tigressa, aquest pingüí, lluny de ser un au
marina s’ha convertit en un professional del kung fu. Amb els seus amics, d’ara endavant Maurice tractarà de fer regnar l’ordre i la justícia en la jungla, com va fer la seva mare abans que ell. Però Igor, un coala diabòlic, envoltat dels seus fidels babuins (no gaire
espavilats…) té la intenció de destruir la jungla…
 Estrena el 12 de gener
Petzi i la mar salada
L’osset Petzi i els seus amics, el pingüí Pingo i el pelicà Riki, es passen el dia junts i s’estimen molt.Un dia es troben amb la Mary, un vaixell que sembla atrotinat però que amb una mica d’esforç pot tornar a navegar!Junts, de­cideixen embarcar-se en una aventura que els portarà a conèixer món i a viure tota mena d’experiències.L’amistat, la sorpresa i la descoberta són el fil conductor de les trames dels sis episodis que conformen la pel·lícula.
Estrena 26 de gener