Estrenes cinamatogràfiques infantils en català

| 0
Quan:
22 de setembre de 2017 – 31 de desembre de 2017 tot el dia
2017-09-22T00:00:00+02:00
2018-01-01T00:00:00+01:00
On:
Cinema
Diversos escenaris

El diari de la Florentina

La Florentina és una musaranya (no se l’ha de confondre amb un ratolí!). Amb la seva família ha anat a viure a un poblet del bosc on al principi s’hi sentirà una mica sola, però aviat es farà amiga d’unes nenes degús: Celestina, Albertina i Miquelina. Ella, que encara és molt petita, observa el món que la volta amb el candor i la sorpresa d’un infant. Descobreix les coses a la vegada que n’aprèn el nom i escolta i comprova les explicacions dels grans amb la mica de sospita de qui vol pensar per si mateixa. Encuriosida, explora l’entorn a la vegada que s’adona de qui és, i de com profunds són, també, els sentiments: l’admiració, la felicitat, la por, juntament amb la decepció, la culpabilitat, la responsabilitat, la gelosia i, finalment, l’alegria de ser germana gran.

Estrena el 20 d’octubre …. JCA Cinemes Lleida-Alpicat (Alpicat). Circuit Urgellenc (Balaguer). Cinemes Girona (Barcelona). Cinema Zumzeig (Barcelona). Cinemes Rambla de l’Art (Cambrils) JCA Cinemes Valls  (Valls)

El bosc de Haquivaqui

El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Claus, el ratolí trapella, i els seus amics tenen por de la guineu Marvin i d’altres depredadors. Però el que fa vessar el got de la paciència és que un bon dia l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores quan Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú podrà menjar a cap altre. El cas és que la guineu Marvin encara té gana…

Estrena l’1 de desembre