Estrenes cinematogràfiques infantils en català

| 0
Quan:
12 de octubre de 2018 tot el dia
2018-10-12T00:00:00+02:00
2018-10-13T00:00:00+02:00
On:
Cinema
Diversos escenaris

Smallfoot

Un ieti jove i llest es troba amb una cosa que pensava que no existia, un ésser humà. La notícia de l’existència dels éssers humans provoca una commoció a la senzilla comunitat de ietis

Estrena 11 d’octubre

 

 

 

 El regne dels elfs

Fish, un jove humà, ha estat convidat al llunyà i misteriós Regne dels Elfs per assistir al casament de Mayra, la reina elfa. Aquesta serà l’ocasió perfecta per reunir-se de nou amb la seva estimada elfa Lia, la germana petita de la reina. Però el Regne dels Elfs cau en un profund pànic quan els elfs foscos irrompen en la romàntica casament amb un gran exèrcit i retenen Mayra com a ostatge.

Per rescatar la reina i protegir el Regne, Fish s’unirà als elfs i, junts, començaran una aventura plena de perills que, inesperadament, es convertirà també en una tremenda prova per a l’amor entre Lia i ell.

Estrena 12 d’octubre

 

Tipitips. Històries petites. Grans emocions

Tipitips són els sons que fem quan caminem o ens movem de manera graciosa i lleugera. Així és com es mouen els personatges d’aquesta pel·lícula formada per episodis provinents de dues produccions excepcionals.

Les històries de Qui juga? retraten moments de la vida quotidiana amb un traç senzill que recorda els dibuixos dels infants. Barallar-se amb les amistats, jugar, anar a dormir fora de casa, fer-se mal, o perdre’s al supermercat són situacions alegres i tristes que poden semblar petites però que són el centre de grans emocions.

Les peces musicals de Cançons per a infants i bestioles estan protagonitzades per famílies de tota mena d’animals que habiten mons fantàstics plens de ritmes de jazz.

Estrena 28 de setembre