Les festes del Kinosaure

| 0
Quan:
18 de desembre de 2022 – 22 de gener de 2023 tot el dia
2022-12-18T00:00:00+01:00
2023-01-23T00:00:00+01:00

El Kinosaure us convida a jugar amb el cinema infantil! Un any més, aquesta proposta cinematogràfica singular per a tota la família fa sortir el cinema de la pantalla i el combina amb jocs i música. Les sessions del Kinosaure, que tindran lloc als cinemes Girona i al Zumzeig Cinecooperativa de Barcelona, s’adrecen a nens i nenes de 2 a 12 anys. A més de poder veure una pel·lícula infantil, tindreu al vostre abast espectacles, activitats participatives i la presència de convidats especials per a gaudir del cinema en comunitat.

Durant quatre diumenges, el Kinosaure, a més de transformar el hall i la sala de cinema en llocs lúdics i plens de màgia, desplegarà quatre espectacles participatius alimentats per l’imaginari de cada una de les pel·lícules. Els personatges, les temàtiques i els elements d’aquests films es materialitzaran en el pati de butaques proposant una experiència juganera per a viure el cinema des d’altres disciplines artístiques.

Clàudia Xiva (exconcursant d’Eufòria), Laura Peinado (música), Tanit Navarro (cantant), Eva Ortega i Jordi Clos (comediants) dinamitzaran les projeccions.

Activitats:

  • La Mama Muu torna a casa. Diumenge 18 de desembre de 2022, a les 12h als Cinemes Girona i a les 17h al Zumzeig Cinecooperativa.
  • Cançons per a infants i bestioles. Diumenge 8 de gener, a les 12h als Cinemes Girona i a les 17h al Zumzeig Cinecooperativa.
  • La barca del vent. Diumenge 15 de gener, a les 12h als Cinemes Girona i a les 17h al Zumzeig Cinecooperativa.
  • Yuku i la flor de l’Himàlaia. Diumenge 22 de gener, a les 12h als Cinemes Girona i a les 17h al Zumzeig Cinecooperativa.

Lloc: Cinemes Girona i Zumzeig Cinecooperativa.
Horari: Del 18 de desembre al 22 de gener, diumenges a les 12h i a les 17h.
Web: www.packmagic.cat/kinosaure

 

ATENCIÓ!
Sortegem un paquet familiar de quatre entrades per a la sessió del Kinosaure del diumenge 22 de gener a les 12h als cinemes Girona.

Si voleu participar-hi, haureu d’estar pendents de les nostres xarxes socials (Twitter i Instagram).

Divendres 13 de gener publicarem un missatge anunciant el sorteig d’entrades. Participaran en el sorteig tots els seguidors que facin ‘M’agrada’ en el missatge abans del dimecres 18 de gener i que deixin un comentari indicant per què els agradaria anar al Kinosaure.

 

Guanyadora del sorteig:
@ingrisss1981 (Instagram)