Marrameu, 3r Festival de contes i espectacles de carrer

| 0
Quan:
8 de juny de 2019 – 9 de juny de 2019 tot el dia
2019-06-08T00:00:00+02:00
2019-06-10T00:00:00+02:00

Enguany el festival Marrameu compta amb la programació d’espectacles per a tots els públics de 14 companyies catalanes, especialment del territori lleidatà, i de totes les disciplines: teatre, dansa, titelles, circ i contes.

La programació d’aquest 2019 compta amb la participació de companyies de reconeguda trajectòria artística com ara Teatre al Detall, Jam, El Sidral, Zum Zum Teatre, Marta Casals, Els Salats, Cia Terna i Festuc Teatre, que inaugurarà la tercera edició del festival amb la seva darrera producció teatral Adéu Peter Pan.

Enguany el festival de les arts escèniques fa una aposta clara per la programació d’espectacles dirigits a un públic juvenil, com és el cas de l’espectacle Saudade, de la companyia lleidatana emergent Anatomia del Cactus. També cal destacar la participació de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida amb la proposta que han creat els seus alumnes del Grau d’Interpretació, Contes políticament correctes. Tres peces curtes de 10 minuts es veuran representades a través d’un itinerari que es farà en tres cases diferents del poble. Aquestes peces teatrals ens expliquen els contes tradicionals de tota la vida a través d’una visió totalment adulta i sorprenent.

D’altra banda, el Marrameu també comptarà amb propostes de proximitat dirigides a nadons. Aquestes funcions es representaran en espais reduïts, màxim 20 famílies. Per aquest motiu, els espectadors que vulguin gaudir d’aquests espectacles hauran de demanar les entrades amb antelació a l’Ajuntament de Torrelameu ja que els espais i els aforaments seran limitats.

Lloc: Torrelameu (Lleida)
Més informació: Festival Marrameu