Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya

| 0
Quan:
1 de juliol de 2018 – 2 de juliol de 2018 tot el dia
2018-07-01T00:00:00+02:00
2018-07-03T00:00:00+02:00
On:
Terrassa
Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Contacte:
Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
937 892 244

Programa d’activitats:
Festa Major al mNACTEC, portes obertes i programació especial. Diumenge 1 i dilluns 2 de juliol, a partir de les 10h.
El programa inclou visites teatralitzades, visites a les voltes de la teulada i un taller infantil.
Podeu consultar les activitats a: http://mnactec.cat/ca/el-museu/premsa-detall/festamajor-portes-obertes-i-programacio-especial

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, també conegut amb l’acrònim mNACTEC, és un museu que té com a missió promoure el coneixement de la cultura científica, tècnica i industrial i, a la vegada, conservar, estudiar i mostrar l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, fent especial atenció a la seva aplicació industrial i la seva incidència social.

La seu central del museu és a Terrassa, en una antiga fàbrica tèxtil de la Rambla d’Ègara: el Vapor Aymerich, Amat i Jover. L’edifici, dissenyat per l’arquitecte Lluis Muncunill i construït entre 1907 i 1908, és considerat un dels principals exemples d’arquitectura industrial modernista de Catalunya.

A més de la seu central a Terrassa, el museu té tres seus: el Museu del Ciment a Asland de Castellar de n’Hug, el Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera i la Farga Palau de Ripoll.

El mNACTEC articula el Sistema Territorial del mNACTEC, una xarxa de 28 museus i espais patrimonials per conèixer i interpretar la industrialització al territori català.

Fer reserva prèvia.

Lloc: Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Població: Terrassa
www: www.mnactec.cat