Santa Eulàlia 2019, la festa major d’hivern.

| 0
Quan:
8 de Febrer de 2019 – 12 de Febrer de 2019 tot el dia
2019-02-08T00:00:00+01:00
2019-02-13T00:00:00+01:00
On:
Santa Eulàlia 2019
Diversos escenaris (Barcelona)
Contacte:
Santa Eulàlia 2019

Divendres, 8 de febrer, els Protocols de l’Àliga donaran el tret de sortida a les Festes de Santa Eulàlia, patrona d’Hivern de Barcelona, on la cultura popular d’arrel tradicional pren els carrers de Barcelona per celebrar la seva festa major d’hivern. Serà una gran celebració protagonitzada pels col·lectius més joves de les colles i per tota mena d’associacions que ballen i fan ballar gegants, gegantes, dracs, diables, esbarts, l’Àliga de la Ciutat o la gegantona Laia, entre moltes altres de les nostres figures festives.

Una cercavila de màscares, capgrossos, gegants i altres elements festius celebrarà dissabte dia 9 a les 17.30h l’esperada reobertura d’El Ingenio, l’emblemàtica botiga i taller d’imatgeria festiva, màgia i articles de festa fundada el 1838 i que va haver de tancar fa més d’un any.

Un any més, les associacions juvenils de la ciutat organitzen la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona, que tindrà lloc el dia 9 de febrer al Moll de la Fusta. En aquest espai s’hi oferiran un munt d’activitats obertes a infants i joves al Moll de la Fusta. A partir de les 17h de la tarda tothom podrà participar als diversos tallers simultanis per a joves i infants organitzats pels diferents grups de treball formats per entitats juvenils de Barcelona. I a les 20h, arriba el torn dels concerts amb la potència i barreja de ritmes de Doctor Prats, que encapçalen el cartell, acompanyats per la música d’autor sense complexos d’en Marcel Lázara i la Júlia Arrey, el positivisme musical de la Suu, les millors versions per part d’ Angangas i els finalistes del Festival Brot, Beals the Band.

Podeu consultar totes les activitats a: www-lameva.barcelona.cat/santaeulalia/ca/santa-eulalia/