Feu servir les xarxes socials?

posted in: Fòrum | 24
Fòrum

 

 

Segur que heu sentit a parlar de Twitter, Instagram, Tik Tok… Però, hi heu entrat algun cop? Com els feu servir? Volem saber quina experiència teniu amb les xarxes socials.

També ens interessaria saber què n’opineu, de les noticies enganyoses que sovint circulen per les xarxes socials o WhatsApp. Us heu trobat mai amb una notícia o un mem enganyosos? On els vau veure? Us vau creure el que deien o de seguida vau veure que no eren veritat? Quines precaucions preneu perquè no us facin empassar aquestes notícies a les xarxes socials?

Tenim moltes ganes de llegir els vostres comentaris!

 

Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
Si en vols saber més, ves aquí.

24 Responses

 1. Denís - 9 anys

  L’única xarxa social que faig servir és YouTube però m’encanta. N’hi ha videos de videojocs, jocs de taula, cartes Pokémon, etc…

 2. Mar - 11 anys

  Jo no tinc Tik Tok però sí Instagram i Hangouts. A vegades em fa una mica de por però m’encanten!

 3. Laia - 12 anys

  Hola, nens i nenes del Cavall Fort!
  Jo tinc Tik Tok des de fa un mes o així i encara no he penjat cap vídeo. Però m’agrada molt mirar els vídeos que penja l’altra gent. També tinc Hangouts i moltes vegades parlo amb les meves amigues. No tinc Instagram però la meva mare sí i quan ella el mira jo també el miro i m’agrada.
  Adéu!