Feu servir les xarxes socials?

posted in: Fòrum | 1
Fòrum

 

 

Segur que heu sentit a parlar de Twitter, Instagram, Tik Tok… Però, hi heu entrat algun cop? Com els feu servir? Volem saber quina experiència teniu amb les xarxes socials.

També ens interessaria saber què n’opineu, de les noticies enganyoses que sovint circulen per les xarxes socials o WhatsApp. Us heu trobat mai amb una notícia o un mem enganyosos? On els vau veure? Us vau creure el que deien o de seguida vau veure que no eren veritat? Quines precaucions preneu perquè no us facin empassar aquestes notícies a les xarxes socials?

Tenim moltes ganes de llegir els vostres comentaris!

 

Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
Si en vols saber més, ves aquí.

  1. Biel - 12 anys

    Jo, les xarxes socials (sobretot l’Instagram), abans les feia servir molt, i llavors em vaig adonar que havia de parar perquè a vegades m’hi passava tota la tarda. Llavors em vaig posar un recordatori d’Instagram, al cap d’una hora i mitja utilitzant l’aplicació m’avisa i així ja paro… A vegades costa, però ja m’hi estic acostumant. Vaig a primer d’ESO i encara m’estic adaptant, per això necessito organitzar-me i és el que estic fent.
    De las fake news (notícies falses), opino que, per començar, MAI et refiïs de res d’Internet, no t’ho creguis tot perquè llavors les xarxes sí que són perilloses. T’ESTIMO, CAVALL FORT 🙂