Feu servir les xarxes socials?

posted in: Fòrum | 38
Fòrum

 

 

Segur que heu sentit a parlar de Twitter, Instagram, Tik Tok… Però, hi heu entrat algun cop? Com els feu servir? Volem saber quina experiència teniu amb les xarxes socials.

També ens interessaria saber què n’opineu, de les noticies enganyoses que sovint circulen per les xarxes socials o WhatsApp. Us heu trobat mai amb una notícia o un mem enganyosos? On els vau veure? Us vau creure el que deien o de seguida vau veure que no eren veritat? Quines precaucions preneu perquè no us facin empassar aquestes notícies a les xarxes socials?

Tenim moltes ganes de llegir els vostres comentaris!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  38 Responses

  1. Berta - 14 anys

   Jo tinc mòbil, però no tinc cap xarxa social. I la veritat és que tampoc les necessito 😋

  2. Adam - 11 anys

   Sí, tinc TikTok des dels 7 i WhatsApp també, i tinc un iPhone 13.

  3. Daniela - 11 anys

   Hola, Cavall fort!
   Jo no tinc mòbil ni ordinador, però a vegades (no sempre) demano el mòbil a la meva mare i me’l deixa, però només per veure vídeos o buscar coses, no per jugar. Però l’any que ve, com que aniré a l’institut, els meus pares em compraran un ordinador per treballar. I mòbil, en tindré als 16.
   Adeu!!!!!!!!!

  4. Sophia - 12 anys

   Jo miro molt Instagram i gravo molt i faig balls que m’ensenyen les meves amigues de TikTok. També per WhatsApp parlo amb les meves amigues.

  5. Anna - 11 anys

   Jo tinc Snapchat i TikTok. M’agrada perquè omplo les hores lliures. TikTok és entretingut quan mires balls, reptes… i també quan intentes els balls amb les amigues i no et surten. A Snapchat em puc comunicar amb els meus amics i, a més, tinc un grup amb els de la classe. Trobo que les xarxes són molt divertides però també és veritat que si les utilitzes massa al final acabaràs tot el dia amb la pantalla al davant.

  6. Siurana

   Jo no faig servir les xarxes socials, no entenc per a què serveixen. Hi ha amigues meves que ballen TikToks, però a mi no m’agraden.

  7. Vinyet - 10 anys

   Jo utilitzo l’ordinador i la tablet només durant els caps de setmana, dies festius i vacances. Els faig servir per jugar i parlar amb el amics en línia però no em deixen tenir TikTok ni cap altra xarxa social.

  8. Núria - 9 anys

   Jo utilitzo les xarxes socials, per a algunes coses són necessàries i es pot fer un bon ús, però per a altres no; abusant d’elles pot ser que t’ocupi el major temps possible del teu dia a dia, que vulguem o no és part de la nostra vida, és a dir, que al final de tant temps que et gastes usant-les, ocupa temps a la vida, ja sigui social o familiar.

  9. Ivette - 10 anys

   Els meus pares no em deixen tenir ni Instagram ni TikTok, tot i que m’han deixat fer-me un compte de YouTube fent receptes!

  10. Arlet - 9 anys

   Hola, Cavall Fort! Jo faig servir TikTok i només hi penjo vídeos, però nomes els pot veure qui em segueix i, a més, només hi penjo dibuixos, no se’m veu la cara.
   A mi, com que m’agrada molt cuinar, quan la meva mare mira l’Instagram, mira pastissos com els decoren i això, i jo també ho miro.
   Adeu!

  11. Joana - 10 anys

   Hola, Cavall Fort, jo només faig servir YouTube per mirar pel·lícules o tutorials de màgia perquè no m’agrada mirar TikTok.

  12. Mar - 14 anys

   Hola, Cavall Fort! Jo tinc Tik Tok, Instagram, Twitter i Pinterest. Quan vaig fer 12 anys em van regalar un mòbil i allà és quan vaig començar amb les xarxes socials, semblen molt divertides i tothom en vol tenir però, si ho penses bé, quasi tothom només ensenya la seva part bona de la vida o fins i tot se l’inventen…
   A mi m’agraden però s’ha d’anar amb compte.
   Adeu, Cavall Fort!

  13. Aixa - 10 anys

   Hola! Les xarxes socials que utilitzo jo són: Gmail, YouTube, National Geographic, Cavall Fort i amb les meves amigues a vegades utilitzo TikTok. No tinc mòbil però aquest Nadal demanaré als Reis Mags un ordinador!

  14. Mar - 12 anys

   Hola, Cavall Fort! Jo tinc dos correus electrònics, el de l’escola i el personal. Faig servir més el de l’escola perquè és el que vaig tenir primer i el que miro més, ja que l’he de mirar cada dia. Tinc Hangouts però no el faig servir perquè ara utilitzo WhatsApp. El YouTube, el faig servir per escoltar música i mirar algun vídeo de tant en tant. També tinc Instagram, segueixo els meus amics i amigues i familiars. No acostumo a penjar cap foto, però històries sí. Tinc Pinterest i m’encanta! Crec que és la meva xarxa social preferida.
   Adeu! M’encanta Cavall Fort! 🙂
   PD: Perdó per escriure tant tard… 😉

  15. Denís - 9 anys

   L’única xarxa social que faig servir és YouTube però m’encanta. N’hi ha videos de videojocs, jocs de taula, cartes Pokémon, etc…

  16. Mar - 11 anys

   Jo no tinc Tik Tok però sí Instagram i Hangouts. A vegades em fa una mica de por però m’encanten!

  17. Laia - 12 anys

   Hola, nens i nenes del Cavall Fort!
   Jo tinc Tik Tok des de fa un mes o així i encara no he penjat cap vídeo. Però m’agrada molt mirar els vídeos que penja l’altra gent. També tinc Hangouts i moltes vegades parlo amb les meves amigues. No tinc Instagram però la meva mare sí i quan ella el mira jo també el miro i m’agrada.
   Adéu!