I vosaltres, com jugueu?

posted in: Fòrum | 9
Fòrum

 

 

Estem preparant un article per a la revista que tractarà sobre el joc i els seus beneficis. Per això, volem que ens expliqueu com jugueu. Quins són els vostres jocs preferits? Us agrada jugar sols o en equip? Quin és el millor lloc per a jugar: casa vostra, el pati de l’escola, el carrer, etc.?

També ens agradaria que ens expliquéssiu quins són, per a vosaltres, els beneficis de jugar. Creieu que es pot aprendre a través del joc? O fer amics? O resoldre conflictes?

Feu-nos saber la vostra opinió!

 

 

Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
Si en vols saber més, ves aquí.

9 Responses

 1. Anna - 10 anys

  A mi no m’agrada jugar sola. A mi m’agrada jugar a bàsquet, saltar a corda i també el tres en ratlla amb pedres. Crec que jugant s’aprèn molt.

 2. Nora i Roc - 8 anys

  A en Roc li agrada el futbol gespa i a mi, la Nora, el bàsquet.

 3. Pau - 11 anys

  A mi m’encanta el futbol. Per a mi, és el millor esport. M’agrada perquè has de treballar en equip i t’ho passes bé. Jo faig extraescolar de futbol: els dijous i divendres, entrenaments, i el dissabte o diumenge, partit.

 4. Guim - 7,6 anys

  Hola, Tatano,
  a mi m’agrada anar en equip perque m’agrada el futbol.
  Jo crec que si vas en equip aprens molt més, i si hi ha conflictes m’assec a la banqueta.
  A la banqueta parlo amb les entrenadores o el pare.

 5. Íria - 12 anys

  A mi m’agrada jugar a molts jocs perquè si jugues amb gent que ja és amiga teva és molt divertit i si no coneixes algú l’acabes coneixent i, potser, te’n fas amic.
  Quan jugues t’ho pases bé i coneixes gent i jocs nous.

 6. Paula - 14 anys

  Jo no sóc gaire esportista i per tant, no faig cap esport concret, però sí que m’encanta quan fem educació física. Fem jocs i practiquem esports. A mi, dins del que són els esports, m’agraden els que estan més aviat a l’aire lliure. M’agraden sobretot el pàdel i esquiar. Però sempre ben acompanyada. Crec que són molt més beneficiosos els esports en equip ja que és molt important per a la vida treballar en equip. També perquè practiques diferents aspectes, com la cohesió, la unitat, el respecte, l’amistat, la relació… I fins aquí el que jo crec?

 7. Maria - 13 anys

  Jo depèn. Si estic amb les meves amigues més aviat parlem, si estic amb els meus amics juguem a la Play o altres videojocs. Si estic sola… Jugo a videojocs o alguna altra cosa. També m’agrada molt jugar a futbol al pati de l’escola.

 8. Laia - 12 anys

  Jo, quan no estic amb les meves amigues, jugo a videojocs però, si estic amb les meves amigues, normalment jugo a voleibol. Quan estic a l’escola jugo a futbol. M’ho passo molt bé amb les meves amigues!
  Crec que sí que es pot aprendre a través del joc. Crec que els nens i nenes estem més atents a classe si juguem.
  També crec que, jugant, es poden fer molts amics ja que estem tots junts per la mateixa causa: Passar-ho bomba!!!
  Vull que els meus amics i amigues sàpiguen que els estimo moltíssim!