Inaugurem l’exposició ‘Cavall Fort celebra 60 anys’

posted in: Notícies | 0

Ja ho sabeu, que Cavall Fort va fer 60 anys el mes de desembre passat? Des de llavors i durant tot aquest any tenim previst dur a terme diverses accions per a commemorar aquest aniversari. La primera d’aquestes accions va ser la renovació de la revista a partir del gener de 2022. Ara posem en marxa l’exposició ‘Cavall Fort celebra 60 anys’.

Aquesta exposició està basada en el dossier que vam publicar a la revista del mes de desembre passat. El dossier, ple de jocs, animava els lectors a entrar a l’edifici de Cavall Fort: un edifici imaginari i força esbojarrat. Ara, amb l’exposició, us convidem a viure, també vosaltres, aquesta experiència. I ho fem amb una advertència: no podreu parar de jugar!

L’exposició ‘Cavall Fort celebra 60 anys’ recorrerà diverses biblioteques durant l’any de celebració del 60è aniversari. A la nostra agenda anirem publicant informació dels centres que acullin l’exposició.

Per començar, us convidem a la inauguració de l’exposició, que tindrà lloc el dimarts 10 de maig, a les 18.30h, a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra (carrer Segre 24-32, de Barcelona). Ens hi acompanyareu? Us hi esperem!