La Fundació Cavall Fort rep un dels Premis Nacionals President Lluís Companys

posted in: Notícies | 0
Xavier Carrasco, president de la Fundació Cavall Fort, agraeix el premi.

Ja fa 27 anys que la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya de Sants-Montjuïc va decidir instaurar els Premis Nacionals President Lluís Companys. Aquest any, la Comissió Organitzadora dels premis ha decidit incloure la Fundació Cavall Fort entre els guardonats “per la defensa de la nostra llengua, la cultura i les llibertats, i la defensa dels drets de Catalunya”. A Cavall Fort estem molt contents i honorats per aquest reconeixement!

L’objectiu dels Premis Nacionals President Lluís Companys és reconèixer la feia d’aquelles “persones, associacions, col·lectius i entitats que s’hagin distingit al llarg de la seva trajectòria en defensa d’una societat més justa, més democràtica i més lliure, i en defensa de la llengua i la nació catalanes”. A més de la Fundació Cavall Fort, en aquesta edició han estat guardonats Josep Carreras, Jordi Cuixart, Marta Rovira, i Lluïsa Erill, la Federació Organitzadora Carrers Festa Major de Sants, l’Associació el Cor Canta i l’Esbart Ciutat Comtal.

El lliurament dels XXVI Premis Nacionals President Lluís Companys ha tingut lloc avui, 22 d’octubre, al Teatre de Sants. Xavier Carrasco, president de la Fundació Cavall Fort, ha estat l’encarregat de recollir el guardó. En les seves paraules d’agraïment ha subratllat que tot l’equip de Cavall Fort treballa per a oferir la millor revista als seus lectors. Després de recordar que Cavall Fort fa seixanta anys el proper mes de desembre, ha assegurat que “tenim els ulls posats en el futur i moltes ganes de continuar creant lectors i lluitar per la nostra llengua”.