Makiterrà d’enciam i salmó

posted in: El Tatano | 0
El Tatano 137
La cuina

 

 

Ingredients:

Unes fulles d’enciam
100 g de formatge d’untar
50 g de salmó fumat
Julivert
Un grapat de nous

 

 

1. Desfulla l’enciam i, si té els nervis molt marcats, talla’ls amb cura. Estira una làmina de film de plàstic i posa-hi una fulla d’enciam a sobre.
2. En un bol, barreja el formatge d’untar amb una mica de julivert picat i unes nous picades.
3. Unta la fulla d’enciam amb aquesta barreja i, al mig, posa-hi una tira de salmó fumat. Enrotlla l’enciam i prem bé el film de plàstic com si fos un caramel allargat.
4. Deixa-ho una estona a la nevera. Treu els rotlles de la nevera i talla’ls com si fos un rotlle japonès.

 

Recepta: ADA PARELLADA
Fotografia: DANI CODINA
Il·lustració: ÀGATA GIL