Parlem de la separació dels pares

posted in: Fòrum | 10
Fòrum

 

 

Els vostres pares s’han separat? O potser no estan separats, però teniu por que ho facin perquè de vegades es barallen? Com ho viviu, això?

Aviat publicarem a Cavall Fort un article sobre la separació dels pares: hi analitzarem com és viscuda pels fills, aquesta situació. Abans, però, ens agradaria saber què en penseu vosaltres. Expliqueu-nos els vostres sentiments, dubtes i opinions!

 

 

Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
Si en vols saber més, ves aquí.

10 Responses

 1. Bàrbara - 9 anys

  Els meus pares encara no s’han separat, crec que no ho faran però… A vegades el meu pare ens crida molt, a la meva mare i a mi. Per exemple, una vegada parlava per telèfon amb la meva mare, li vaig dir “adeu” i el meu pare va dir: “No, adeu, no (fèiem carn a la brasa), on has comprat aquesta carn?”. La meva mare havia penjat 🙁 Havíem discutit amb el meu pare abans i que hagués penjat no ajudava res, va llençar el mòbil a la taula i va dir: “Us juro que un dia marxaré, eh? Marxaré!” Va arribar la meva mare a casa i li vaig dir el què havia passat, li vaig preguntar: “El divorci?”. Em va contestar: “Sí toca, sí.” Em sento fatal.

 2. Biel - 8 anys

  Els meus pares no estan separats però es barallen diàriament. Tinc por que ho facin, me’ls estimo molt.

 3. Queralt - 9 anys

  Els meus pares estan separats. No m’agrada.
  Però a ells sí, i no vull que s’enfadin i no dic res.

 4. Clara - 15 anys

  Els meus pares sí que estan separats…
  Recomano a totes i tots no tenir por al que pugui passar, i si passa és millor fer front a la situació pensant que és el millor per a la família.

 5. Jana

  Hola!!
  Els meus pares no estan separats i no m’agradaria que ho fessin. Adéu, Jana

 6. Jana i Maria - 8 anys

  Hola! A nosaltres mai ens agradaria que es separessin els nostres pares.

 7. Naran - 10 anys

  Moltes vegades els meus pares es barallen i parlen de separar-se. Per això, com que jo soc molt creativa, intento fer uns minidossiers sobre aquest tema perquè els llegeixin i potser que n’aprenguin la lliçó.

 8. Arlet - 10 anys

  Els meus pares no s’han separat però tinc por que ho facin.

 9. Elisabet - 10 anys

  Els meus pares estan separats des que vaig néixer. He viscut només amb la meva mare fins als 6 anys i mig, que és quan va començar la custòdia compartida. Al principi no m’agradava, i després m’hi vaig anar acostumant.
  Però ara em torna a semblar dur, estar tant temps sense la meva mare.
  Quan estic amb el meu pare estic trista i callada i quan estic amb la meva mare estic alegre i de bon humor.
  Espero estar millor!

 10. Luana - 11 anys

  Els meus pares estan separats des que tinc 7 anys. El meu pare s’ha tornat a casar i tinc una germana petita, però ho porto molt bé. És millor que no es barallin.