Parlem de la separació dels pares

posted in: Fòrum | 18
Fòrum

 

 

Els vostres pares s’han separat? O potser no estan separats, però teniu por que ho facin perquè de vegades es barallen? Com ho viviu, això?

Aviat publicarem a Cavall Fort un article sobre la separació dels pares: hi analitzarem com és viscuda pels fills, aquesta situació. Abans, però, ens agradaria saber què en penseu vosaltres. Expliqueu-nos els vostres sentiments, dubtes i opinions!

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  18 Responses

  1. Elna - 10 anys

   Els meus pares es van separar quan jo tenia 5 anys perquè el meu pare tractava molt malament la meva mare, però ara tot està millor que abans.

  2. Guerau - 12 anys

   Els meus pares s’estan separant.
   A mi em fa molta pena perquè no estan junts, no estan igual i jo això no ho puc suportar.
   Tot i això, puc comprendre que, si ells no volen seguir junts, jo no m’hi ficaré gaire.
   Per sort, no tenen cap parella nova i em sembla que això és molt millor que res.

  3. Flora - 7 anys

   Jo tinc un amic que els seus pares es van separar i ara s’han tornat a ajuntar.

  4. Gabriel - 9 anys

   Els meus pares s’han separat i em sap greu, però és millor així, que els dos estan més feliços.

  5. Guerau - 10 anys

   Els meus pares no s’han separat però crec que deu ser molt dur. M’agradaria poder ajudar persones així, tot i que a vegades penso que podrien separar-se.

  6. Ivette - 11 anys

   Els meus pares no estan separats i si algun dia es separessin estaria molt trista però pensaria que seria el millor per a ells.

  7. Lea - 9 anys

   Els meus pares estan separats i a mi no m’agrada, però separats estan millor.

  8. Laia - 9 anys

   Jo tinc els pares separats des que tenia 2 anys i ja hi estic acostumada, però la meva mare té una parella, el Francesc, i han tingut una filla, ara té 3 anys i es diu Anna. El meu pare també té parella, ens ho passem molt bé juntes fent manualitats.

  9. Bàrbara - 9 anys

   Els meus pares encara no s’han separat, crec que no ho faran però… A vegades el meu pare ens crida molt, a la meva mare i a mi. Per exemple, una vegada parlava per telèfon amb la meva mare, li vaig dir “adeu” i el meu pare va dir: “No, adeu, no (fèiem carn a la brasa), on has comprat aquesta carn?”. La meva mare havia penjat 🙁 Havíem discutit amb el meu pare abans i que hagués penjat no ajudava res, va llençar el mòbil a la taula i va dir: “Us juro que un dia marxaré, eh? Marxaré!” Va arribar la meva mare a casa i li vaig dir el què havia passat, li vaig preguntar: “El divorci?”. Em va contestar: “Sí toca, sí.” Em sento fatal.

  10. Biel - 8 anys

   Els meus pares no estan separats però es barallen diàriament. Tinc por que ho facin, me’ls estimo molt.

  11. Queralt - 9 anys

   Els meus pares estan separats. No m’agrada.
   Però a ells sí, i no vull que s’enfadin i no dic res.

  12. Clara - 15 anys

   Els meus pares sí que estan separats…
   Recomano a totes i tots no tenir por al que pugui passar, i si passa és millor fer front a la situació pensant que és el millor per a la família.

  13. Jana

   Hola!!
   Els meus pares no estan separats i no m’agradaria que ho fessin. Adéu, Jana

  14. Jana i Maria - 8 anys

   Hola! A nosaltres mai ens agradaria que es separessin els nostres pares.

  15. Naran - 10 anys

   Moltes vegades els meus pares es barallen i parlen de separar-se. Per això, com que jo soc molt creativa, intento fer uns minidossiers sobre aquest tema perquè els llegeixin i potser que n’aprenguin la lliçó.

  16. Arlet - 10 anys

   Els meus pares no s’han separat però tinc por que ho facin.

  17. Elisabet - 10 anys

   Els meus pares estan separats des que vaig néixer. He viscut només amb la meva mare fins als 6 anys i mig, que és quan va començar la custòdia compartida. Al principi no m’agradava, i després m’hi vaig anar acostumant.
   Però ara em torna a semblar dur, estar tant temps sense la meva mare.
   Quan estic amb el meu pare estic trista i callada i quan estic amb la meva mare estic alegre i de bon humor.
   Espero estar millor!

  18. Luana - 11 anys

   Els meus pares estan separats des que tinc 7 anys. El meu pare s’ha tornat a casar i tinc una germana petita, però ho porto molt bé. És millor que no es barallin.