Parlem de les extraescolars!

posted in: Fòrum | 26
Fòrum

 

 

Amb el setembre arriba el moment de tornar a l’escola i també començar una nova temporada d’extraescolars. Ens agradaria que ens parléssiu de les activitats que fareu aquest any després de classe. Quines extraescolars heu triat? En fareu moltes aquest curs? Quin tipus d’activitats us agraden més: esportives, tecnològiques, artístiques…? I quines preferiu, les que es fan en equip o les individuals?

També volem saber com us organitzeu amb les extraescolars. Heu fet alguna mena de calendari per saber quan toca què? O són els pares, els qui us recorden què heu de fer cada dia?

Esperem els vostres comentaris!

 

Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
Si en vols saber més, ves aquí.

26 Responses

 1. Mar - 11 anys

  Jo faig patinatge artístic, teles acrobàtiques, voleibol i hípica.
  Cada cap de setmana tinc competició de patinatge i hípica, i hauria de fer partits de voleibol, però no sempre hi vaig. El temps no em dona per a tot i a més tinc deures…

 2. Biel - 8 anys

  Bé, jo no soc ordenat ni en horaris ni amb objectes quotidians, així que no tinc un horari molt concret. “Representa” que al matí he de fer els deures, més tard llegeixo (m’encanten els llibres!), dibuixo, jugo, faig esport i altres coses que potser no són tan importants.

 3. Fiona - 9 anys

  Bon jour!
  Vaig a una extraescolar de dibuix i una de piano, i les dues m’encanten! 🎹

 4. Jana - 11 anys

  Hola, Cavall Fort!
  Jo faig música i piscina i abans anava al cau.
  També soc diable al front diabòlic de la Garriga.

 5. Mar - 12 anys

  Hola, Cavall Fort! Les extraescolars m’agraden molt perquè pots aprofundir en el que més t’agrada. Jo faig voleibol, teatre i dansa. El volei m’agrada molt perquè és un esport d’equip, els divendres fem partits! El teatre m’encanta perquè tenim una professora supersupersimpàtica i em porto molt bé amb els companys i companyes. Fem dues representacions a l’any, la d’aquest Nadal va ser el “Conte de Nadal”. A dansa fem un festival cada dos anys, però l’any que no toca festival fem alguna actuació benèfica. Gràcies!

 6. Júlia - 11 anys

  Jo faig piano, llenguatge musical, voleibol, anglès i cau.