Parlem de les extraescolars!

posted in: Fòrum | 42
Fòrum

 

 

Amb el setembre arriba el moment de tornar a l’escola i també començar una nova temporada d’extraescolars. Ens agradaria que ens parléssiu de les activitats que fareu aquest any després de classe. Quines extraescolars heu triat? En fareu moltes aquest curs? Quin tipus d’activitats us agraden més: esportives, tecnològiques, artístiques…? I quines preferiu, les que es fan en equip o les individuals?

També volem saber com us organitzeu amb les extraescolars. Heu fet alguna mena de calendari per saber quan toca què? O són els pares, els qui us recorden què heu de fer cada dia?

Esperem els vostres comentaris!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  42 Responses

  1. Didac - 9,6 anys

   Jo faré waterpolo com l’any passat, i també faré anglès. El waterpolo m’agrada perquè, encara que fem partit cada 3 setmanes, hi ha el torneig del HaBaWaBa (trobada internacional d’esports de pilota d’aigua); és un torneig de 4 dies i hi ha 4 classificacions que són: bronze, plata (que, per cert, el nostre equip, el de Sant Feliu de Llobregat, hi vam quedar primer plata), or i diamant. I també fèiem els partits a l’aire lliure! Va ser del 9 al 12 d’abril i al final vam anar a PortAventura!!! L’any que ve repetirem.

  2. Anna - 11 anys

   De petita vaig començar a anar a dansa i m’agradava molt. Però després em vaig adonar que no em feia el pes i ara vaig a bàsquet, és superdivertit.

  3. Denís - 12 anys

   A mi l’única extraescolar que em fa el pes és programació, he anat a dansa i cant però no em van fer el pes i les vaig deixar.

  4. Gabriel - 9 anys

   Jo faig voleibol i m’encanta, és molt divertit. L’he començat a l’octubre de 2021. Molt divertit, us ho recomano!

  5. Miquel - 11 anys

   Jo, d’extraescolars, faig Escacs (Estudi i Competició).
   Sempre quedo amb els meus amic per jugar.
   Com que aquest any, amb la pandèmia de la Covid-19, no ens podem reunir diferents grups bombolla, jugo per internet mitjançant l’app LICHESS.

  6. Laia - 9 anys

   Hola! Jo faig moltes extraescolars: el dilluns bàsquet, dimecres bàsquet, dijous anglès i street dance i el divendres partit de bàsquet. Estic molt cansada de fer tantes extraescolars però m’agraden.

  7. Ivette - 11 anys

   Faig MOLTÍSSIMES extraescolars!
   El dilluns: Música
   El dimarts: Anglès
   El dimecres: Música
   El dijous: Anglès
   El divendres: Hip Hop
   El dissabte: Competició de Hip Hop
   El diumenge: Hípica

  8. Arlet - 9 anys

   Hola,
   Jo faig: cuina el dilluns, dimarts llenguatge teòric de música i després piano, dimecres cambra de música, dijous llenguatge aplicat de música i després cor, i el divendres patinatge.
   Adeu

  9. Joana - 10 anys

   Jo abans feia natació i violí. Però ara faig handbol i tinc més temps lliure, i cada setmana tinc una competició d’handbol.

  10. Laura - 13 anys

   Jo faig circ i teatre. M’encanten les 2, encara que teatre sigui en videotrucada 🙁

  11. Isona i Lluna - 7 anys

   Jo, cada dijous, faig circ d’acrobàcies.
   Jo, cada dimarts i dijous, faig futbol.

  12. Gerard i Eric - 7 anys

   El Gerard farà guitarra i l’Eric farà dibuix i pintura.

  13. Lola - 11 anys

   Jo vaig a teatre els divendres, tot i que amb això del Covid de moment no hi vaig, i els dissabtes vaig al cau.
   Els altres dies, quan arribo a casa, llegeixo (m’encanta), bereno o faig els jocs del Tatano i del Cavall Fort. A vegades també vaig a veure els meus avis i aprofito per mirar si ha arribat el Cavall Fort.
   Adeu i gràcies.

  14. Mar - 11 anys

   Jo faig patinatge artístic, teles acrobàtiques, voleibol i hípica.
   Cada cap de setmana tinc competició de patinatge i hípica, i hauria de fer partits de voleibol, però no sempre hi vaig. El temps no em dona per a tot i a més tinc deures…

  15. Biel - 8 anys

   Bé, jo no soc ordenat ni en horaris ni amb objectes quotidians, així que no tinc un horari molt concret. “Representa” que al matí he de fer els deures, més tard llegeixo (m’encanten els llibres!), dibuixo, jugo, faig esport i altres coses que potser no són tan importants.

  16. Fiona - 9 anys

   Bon jour!
   Vaig a una extraescolar de dibuix i una de piano, i les dues m’encanten! 🎹

  17. Jana - 11 anys

   Hola, Cavall Fort!
   Jo faig música i piscina i abans anava al cau.
   També soc diable al front diabòlic de la Garriga.

  18. Mar - 12 anys

   Hola, Cavall Fort! Les extraescolars m’agraden molt perquè pots aprofundir en el que més t’agrada. Jo faig voleibol, teatre i dansa. El volei m’agrada molt perquè és un esport d’equip, els divendres fem partits! El teatre m’encanta perquè tenim una professora supersupersimpàtica i em porto molt bé amb els companys i companyes. Fem dues representacions a l’any, la d’aquest Nadal va ser el “Conte de Nadal”. A dansa fem un festival cada dos anys, però l’any que no toca festival fem alguna actuació benèfica. Gràcies!

  19. Júlia - 11 anys

   Jo faig piano, llenguatge musical, voleibol, anglès i cau.