Parlem de llibreries!

posted in: Fòrum | 10
Fòrum

 

 

Què en sabeu, dels llibreters? La tasca de la persona que trobeu darrere el mostrador d’una llibreria no és només cobrar el llibre que voleu comprar; també us pot recomanar lectures que, de ben segur, us agradaran!

Properament parlarem d’aquest ofici tan interessant a Cavall Fort. Però abans tenim curiositat per conèixer les vostres opinions sobre els llibreters i les llibreries.

Us agrada anar a comprar llibres? Teniu alguna llibreria preferida? Quan hi aneu, sou dels qui es podrien capbussar hores i hores entre llibres abans de triar-ne un o sou dels qui trien la lectura que volen ràpidament? I amb els llibreters, quina relació hi teniu? Els demaneu que us recomanin lectures o preferiu triar-les sense ajuda?

Animeu-vos a escriure: esperem els vostres comentaris!

 

10 Responses

 1. Mauricio - 7 anys

  Jo mai compro llibres perquè quan hi vaig amb mon pare es passa moltes hores per triar-ne un! Però a part d’això m’agrada molt llegir, sobretot els llibres de la Dulceida o Paula Gonu (els meus prefes), us els recomano. Els llibreters són sempre molt simpàtics i eixerits i a la llibreria hi ha tot tipus de llibres! Però un cop vaig anar a una llibreria i vaig trobar-hi un escarabat, des de llavors no hi he tornat més, a aquella llibreria!
  Una abraçada, Cavall Fort, soc molt fan!

 2. Pantaleona - 10 anys

  A mi m’agrada molt llegir i cada mes els meus pares i jo anem a comprar un llibre a la llibreria del nostre poble, que es diu “Chaptal”. És molt petitona, però sempre hi trobem bons llibres! Això sí, ens passem hores per triar-los! Amb la llibretera ens portem molt bé perquè és la tieta del meu pare!!

 3. Daniel - 9 anys

  M’agrada molt llegir. La meva sèrie preferida és “Diari de Greg”.

 4. Giulia - 10 anys

  Jo soc una devorallibres perquè mai paro de llegir!! Llegir és el meu “hobby” preferit. Llegeixo en tot moment (fins hi tot quan haig de recollir l’habitació 🙂 ).
  Jo no soc tant de llibreries, sinó més de biblioteques perquè així quan me l’acabo de llegir el puc canviar per un altre. També crec que és perquè al meu poble hi tinc una biblioteca i cap llibreria.

 5. Nausica - 13 anys

  Des de petita que m’encanta llegir.
  Al meu poble no hi ha cap llibreria però hi ha el bibliobús i sempre hi vaig.
  Normalment trobo ràpidament un llibre que m’agradi, poques vegades n’he trobat un que no.
  M’ho empasso tot i molt ràpid i això és un problema ja que llavors no sé què llegir…
  Fa un temps volia ser llibretera de gran però trobo que és un ofici complicat i has de tenir molta paciència…
  També m’agrada molt escriure i tinc un blog on recomano llibres: llibresperpetitsigrans.blogspot.com
  La veritat és que no tinc cap llibreria preferida, en general m’agraden totes.
  Però sovint vaig a la Laie.

 6. Íria - 13 anys

  A mi m’encanta llegir, em podria passar hores (i me les passo) mirant llibres, i les llibreries són el lloc ideal!! La veritat és que no tinc cap llibreria que hi vagi sempre però als llocs on vaig de viatge sempre passo per alguna.
  És un lloc on hi ha una pau i una tranquilitat… et fiques en la història del llibre de seguida!

 7. Sergi - 10 anys

  Jo vaig a la llibreria del meu poble.

  M’encanta llegir. 😜📖📖

 8. Bàrbara - 7anys

  Jo vaig a Llegim i a l’Abacus a Igualada, que és on visc.

 9. Jana - 11 anys

  Jo vaig al Din-A4, una llibreria del meu poble, o a La casa del llibre de Sabadell, però a totes dues m’hi podria passar hores llegint. M’agrada tant llegir! Es com un “hobby” però a lo bèstia…😅📚❤

 10. Aniol - 10 anys

  Jo sempre vaig a la llibreria d’allà on visc i ja em coneixen! M’agrada comprar còmics i la llibretera em recomana coses i m’avisa si han sortit nous còmics dels que m’agraden a mi.