Parlem de llibreries!

posted in: Fòrum | 44
Fòrum

 

 

Què en sabeu, dels llibreters? La tasca de la persona que trobeu darrere el mostrador d’una llibreria no és només cobrar el llibre que voleu comprar; també us pot recomanar lectures que, de ben segur, us agradaran!

Properament parlarem d’aquest ofici tan interessant a Cavall Fort. Però abans tenim curiositat per conèixer les vostres opinions sobre els llibreters i les llibreries.

Us agrada anar a comprar llibres? Teniu alguna llibreria preferida? Quan hi aneu, sou dels qui es podrien capbussar hores i hores entre llibres abans de triar-ne un o sou dels qui trien la lectura que volen ràpidament? I amb els llibreters, quina relació hi teniu? Els demaneu que us recomanin lectures o preferiu triar-les sense ajuda?

Animeu-vos a escriure: esperem els vostres comentaris!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  44 Responses

  1. Vera - 12 anys

   A mi m’agrada molt llegir. Llegeixo una mica de tot, però sobretot m’agraden els llibres de fantasia o misteri. Jo recomano “Harry Potter”, “La porta dels tres panys” i “Invisible”. El que més m’agrada de llegir és que et pots sentir identificat amb algunes històries, o et poden evadir de la realitat.

  2. Holden Caulfield - 18 anys

   Creieu que un llibre us pot canviar la vida?
   Jo abans hauria dit que no, sense pensar-m’ho. Però aquest llibre em va fer canviar d’opinió. Me l’he llegit un munt de vegades i cada cop em pregunto com dimonis s’ho va fer, aquest Salinger, per escriure exactament les coses que jo de vegades penso o sento. Fil per randa, sense deixar-se res. Us ben prometo que fa por. M’agradaria molt ser amic de l’autor per trucar-lo per telèfon i convidar-lo a una cervesa. Li diria: «Jo soc el nou Holden Caulfield. Un cas perdut, com ell. També estic convençut que més val no explicar mai res a ningú, perquè la gent no t’entén mai». També m’agradaria fer-li algunes preguntes. Per exemple: «El Caulfield del teu llibre ets tu?, tot això que expliques t’ha passat de veritat?, perquè llavors per fi entendria que sembli tan real. Si no, no sé com t’ho has fet». Va, ja paro. Aquest llibre és una passada, de debò. Llegiu-lo. És l’únic consell que us donaré mai.

  3. Anna - 11 anys

   M’agradaria recomanar-vos aquests llibres per a la gent de més o menys la meva edat:
   -Otoño en Londres
   – Invierno en Las Vegas
   – Primavera en Tokio
   – Verano en Barcelona
   Adeu i fins a la propera!