Parlem de llibreries!

posted in: Fòrum | 40
Fòrum

 

 

Què en sabeu, dels llibreters? La tasca de la persona que trobeu darrere el mostrador d’una llibreria no és només cobrar el llibre que voleu comprar; també us pot recomanar lectures que, de ben segur, us agradaran!

Properament parlarem d’aquest ofici tan interessant a Cavall Fort. Però abans tenim curiositat per conèixer les vostres opinions sobre els llibreters i les llibreries.

Us agrada anar a comprar llibres? Teniu alguna llibreria preferida? Quan hi aneu, sou dels qui es podrien capbussar hores i hores entre llibres abans de triar-ne un o sou dels qui trien la lectura que volen ràpidament? I amb els llibreters, quina relació hi teniu? Els demaneu que us recomanin lectures o preferiu triar-les sense ajuda?

Animeu-vos a escriure: esperem els vostres comentaris!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  40 Responses

  1. Nora - 10 anys

   M’encanta llegir i, com a lectora aficionada, penso que hauria d’haver-hi una llibreria a cada poble i ciutat.

  2. Laia

   M’agrada molt llegir i quan vaig a qualsevol llibreria em costa molt sortir d’allà📚!!!

  3. Carla - 9 anys

   Recomano aquest llibre:
   -Els 5

   Recomano aquests còmics:
   -Bola de drac
   -Ranma
   -Home gos

  4. Martí - 13 anys

   Vull recomanar els meus llibres preferits:
   -Tota la saga de Harry Potter
   -La triologia Els déus del Nord
   -“Pirates del mar de gel”
   -Astèrix i Obèlix
   -Tintin
   -“Mentira” i els dos llibres de darrere
   -Si sou més petits, “Geronimo Stilton al Regne de la Fantasia”
   -“L’Ickabog”
   -“Las lágrimas de Shiva”
   -“El fotógrafo de Mauthausen”

  5. Martí - 13 anys

   Jo soc de Vic i a la plaça major hi ha una llibreria anomenada Anglada, allà és on he comprat els millors llibres que he llegit.

  6. Iona - 11 anys

   M’encanten les llibreries!!
   Jo m’hi passo hores però normalment (tot i que ho demano) no compro res, només faig llista de novetats que m’interessen per demanar-les a la biblio quan les tinguin (soc una mica més de biblioteques).
   M’encanta anar a biblioteques d’altres pobles perquè tenen diferents coses.
   Per cert, “cavallforters”!!! Recomaneu-me llibres, que no tinc lectura!!!
   (Ah, i que no siguin “Futbolíssims” que a la biblio mai n’hi han)
   Estic molt contenta de rebre el Cavall Fort!!!

  7. Fiona - 9 anys

   Hola, em dic Fiona, i us vull recomanar alguns dels llibres que he llegit al confinament:
   -“El castillo ambulante”, Diana Wynne Jones
   -“Gats indòmits”, Sarah Andersen
   -“Tina superbruixa a la recerca del tresor”, Kinster
   -“La casa dels ratolins”, Karina Schaapman
   -“Isadora Moon va al parc d’atraccions”, Harryet Muncaster
   Adéu i fins el pròxim Cavall Fort!!!

  8. Clara - 10 anys

   A mi m’encanten les llibreries, tant els llibreters i llibreteres com el fons bibliogràfic que contenen. La meva mare té el somni d’obrir la seva pròpia llibreria. Fa uns mesos les dues vam descobrir una llibreria a Gelida que es diu La Llibreteria. Us la recomano apassionadament!

  9. Seamus - 9 anys

   M’encanta anar a comprar i mirar llibres amb els meus pares. A ells també els agrada molt llegir. La meva llibreria preferida és “La llar del llibre” de Sabadell.

  10. Lorna - 14 anys

   A mi m’agrada molt llegir i anar a mirar i comprar llibres a les llibreries.
   Alguns llibres de lectura obligatòria són molt divertits i interessants, com per exemple Mentida de Care Santos.
   Us animo a que llegiu molts llibres!!!

  11. Iker - 10 anys

   A mi m’agrada molt llegir llibres. Però com que no tinc cap llibreria al meu poble vaig a la biblioteca. Allà miro els resums dels llibres, i si m’agraden els agafo i me’ls llegeixo. M’agrada tant llegir llibres que m’he apuntat a un club de lectura, on llegeixo molts llibres i faig activitats.

  12. Aleix - 10 anys

   A mi m’encanta llegir. Sovint vaig a Vilanova a comprar-me un llibre. Els que més m’agraden són els d’Oriol Pelacanyes i els recomano, són molt divertits!!!

  13. Oscar - 10 anys

   A mi m’encanta llegir. Jo no vaig mai a la llibreria. Jo vaig sempre a la biblioteca. A mi m’agrada llegir la col·lecció Els futbolíssims, Oriol Pelacanyes i el Diari de Greg. Però la meva col·lecció preferida és la d’Els futbolíssims.

  14. Marc - 10 anys

   Hola! Em dic Marc i tinc 10 anys.
   Els meus llibres preferits són els de Gerónimo Stilton, però m’agradaria que em compressin el de la Mónica Morán que es titula: Diario de una muser, @monismurf. Les llibreries on jo compro i us recomano són l’Abacus i la Madrona, que es situen a Vilafranca del Penedès.
   M’agraden molt les vostres revistes de Cavall Fort.
   Gràcies i adeu!

  15. Albert - 10 anys

   Hola, Cavall Fort
   A mi m’agrada molt llegir llibres i còmics, prefereixo anar a les biblioteques que a les llibreries. Llegeixo molt l’Oriol Pelacanyes i Els futbolíssims. La meva llibreria preferida és la David. M’encanta llegir i no m’agradaria ser llibreter perquè prefereixo ser futbolista.
   Fins aviat.

  16. Sami - 11 anys

   Hola! Em dic Sami i tinc 11 anys. Visc als Monjos, un poble que està a l’Alt Penedès.
   M’agrada llegir còmics i llibres de ficció.
   Quan vaig a l’Abacus quasi sempre escullo el llibre que em recomana el llibreter.
   M’agrada molt llegir!!!!

  17. Toni - 10 anys

   Em dic Toni.
   Quasi mai vaig a les llibreries, peró m’agrada molt llegir. Abans anava a la biblioteca municipal de Santa Margarida i els Monjos, hi ha molts llibres i els llibretes/res que són molts simpàtics. A la zona infantil la quantitat de llibres és mitjana, peró la de grans és immensa, et pots perdre allà dins.

  18. Judit - 10 anys

   Llegír no és el meu hobby però sí que m’agrada. Al meu poble sí que hi ha biblioteca però m’agrada més anar a llibreries. Quan vull un llibre ningú pot treure-me’l del cap. Fa poc jo volia un llibre que es diu “Diario de una muser”, és en castellà, us el recomano. També us recomano “Diari de Greg”. Són molt divertits.

  19. Lidia - 10 anys

   A mi m’agrada llegir. Normalment llegeixo 1 hora abans d’anar a dormir o quan m’avorreixo. Els llibres que més m’agraden són:
   -Tea Stilton
   -Oriol Pelacanyes
   També llegeixo llibres de “youtubers” com:
   -La diversion de Martina
   -Mónica Morán
   -Elashow
   I molts altres llibres més
   Al meu poble no hi ha llibreria però hi ha una mini biblioteca. No hi vaig gaire perquè soc més de llibreria.

  20. Bryan - 10 anys

   Jo no soc molt de llibreries, soc més de biblioteques, però una llibreria en concret a la que vaig és la Mulassa. També vaig a l’Abacus però només per a llibres de l’escola :-). La Mulassa està plena de llibres, jo no tardo gens en triar-ne un. Fa molt temps vull els llibres de la col·lecció Els futbolíssims. Adeu, Cavall Fort, soc fan vostre.