Parlem dels avis!

posted in: Fòrum | 20
Fòrum

 

 

A Cavall Fort ens agraden tant, els avis, que n’estem preparant un article especial. I ens agradaria conèixer les vostres experiències amb aquests membres de la família. En teniu, d’avis? Si en teniu, com és la vostra relació amb ells? Hi passeu estones llargues? Què es el que més us agrada fer amb l’avi o l’àvia? I què n’apreneu?

Esperem els vostres comentaris!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  20 Responses

  1. Maria del Mar - 11 anys

   Hola🙂
   Jo tinc 5 avis (els pares de la meva mare es van separar i s’han tornat a ajuntar). Quan tenia 3 anys se’m va morir un i ho vaig passar molt malament, 🙁 encara el recordo. L’àvia que m’estimo més és la mare del meu pare. 💕

  2. Denís - 12 anys

   A mi només em queda l’àvia materna i estic molt bé amb ella, a vegades li explico alguns dels meus secrets.

  3. Laura - 13 anys

   M’encanta anar a dinar amb els meus avis! M’ho passo genial i els estimo molt!!!

  4. Mar - 11 anys

   Els meus avis van ser els meus segons pares fins als 3 anys. El meu pare treballava en barcos i es passava 9 o 10 al vaixell i la meva mare molts dies treballava per la nit.

  5. Mariona - 8 anys

   Els meus avis són molt bons i amables, i sempre s’alegren i ens alegrem de veure’ls!!! Llàstima que ara no els puguem anar a visitar pel confinament…

  6. Adrià - 10 anys

   Jo m’estimo molt els avis, juguem i em vénen a buscar a l’escola.

  7. Judit - 10 anys

   Jo estimo molt els meus avis, sempre m’ajuden. El meu avi sempre em ve a buscar a l’escola.

  8. Victòria - 11 anys

   Els meus avis, per a mi, són com uns segons pares perquè: m’ajuden molt a tot i sempre que els necessito estan allà per al que és bo i per al que és roí.

   En resum, els vull moltíssim. ❤

   No els canviaria per res del món.

  9. Kai - 10 anys

   Jo tinc un avi i dues àvies. L’àvia de part de mare treballa en l’art del Sumier i ensenya una mica al meu germà. Li agraden els ocells i desitja tenir una de les vostres casetes d’ocells. Cada any anem a Monserrat amb l’avi i l’àvia i ens ho passem molt bé. I quant treuen una pel·li de Star Wars l’anem a mirar amb l’àvia al cine. Mentrestrant, l’àvia de part de pare es queda a la residència de Sitges.

  10. Aina - 10 anys

   Jo sí que tinc avis i iaios. Cada dia, menys el cap de setmana, anem a dinar a casa seva i fem manualitats junts.
   La meva iaia i jo hem fet vestits de nina un pluix i moltes coses més…
   Tenir avis i iaios és genial!!!

  11. Mireia - 16 anys

   Els meus avis són molt importants per a mi, són una font de saviesa, d’històries com lliçons i relats passats i de molt d’amor. I, sabeu allò de la cuina feta amb amor? Doncs ells la duen a terme a la perfecció! Uns macarrons… Nyam nyam! Els hauríeu de provar! Sempre els preguntem per què no van ser cuiners!

  12. Eulàlia - 13 anys

   A la meva àvia sempre li dic que és la meva col·lega i que som les “xungues del barri”, li fa molta gràcia!
   Amb el meu avi quedem molt sovint per dinar, i ens expliquem un munt d’històries.

  13. Francesca - 10 anys

   Jo tinc 2 àvies que són estupendes. Viuen a Argentina, a Còrdova a les afores. Jo les vaig conèixer fa tres anys quan vaig anar a Argentina. Com que viuen molt lluny les visito a l’estiu a vegades. Quan vaig a visitar-les a Argentina és hivern, però m’ho passo molt bé amb elles. El que més m’agrada d’elles és que m’expliquen anècdotes de quan eren petites i coses sobre el passat, m’ho passo molt bé. Amb elles aprenc moltes coses, per exemple, jocs del passat.

   En resum, per a mi són les millors àvies que podria haver tingut.

  14. Ariadna - 11 anys

   Hola!
   Jo tinc uns avis genials, ells em fan de tot i m’ho compren tot. Són molt divertits, m’encanten. Però el que més m’agrada d’ells és el carinyo que em donen.

  15. Ona - 11 anys

   Jo tinc 3 avis, i és genial. Tinc dues àvies i un avi, i em sento molt afortunada. A les meves àvies les veig molt sovint, una més que l’altra, i al meu avi no tant, però tant és, si el veig ja estic contenta. M’agrada moltíssim quan estic amb ells perquè m’ho passo molt bé, i m’encanta quan m’expliquen coses de quan eren joves, dels animals que tenien, de com era la vida abans… Amb ells aprenc moltíssimes coses, i també m’ajuden a fer treballs de l’escola. Per a mi, tots tres són meravellosos!

  16. Edurne - 10 anys

   Jo també tinc avis. La veritat que tinc la sort de tenir-ne 4, dues àvies i dos avis. Els veig sovint, els de part de la meva mare els veig més. Cada dia vaig a dinar a casa d’ells, fins i tot a vegades em quedo amb els meus cosins a dormir a la seva casa. Els de part dels meus pares també els veig sovint però no tinc tanta relació amb ells. Tenir avis és genial!!!

  17. Eloi - 10 anys

   Jo sí que tinc avis. Als de Ripoll els veig molt sovint, perquè viuen a prop de casa i molts dies quan surto de l’escola anem a berenar a casa seva, sempre tenen xocolata i fuet bo. I els altres avis viuen a Girona i els veig alguns caps de setmana. Sempre m’ho passo molt bé amb ells i m’agrada que m’expliquin coses, sobretot de quan ells eren petits.