Parlem d’Ot, el bruixot!

posted in: Fòrum | 9
Fòrum

 

Fa uns mesos que va morir en Picanyol, el dibuixant que va crear l’Ot, el bruixot. Per això volem fer-li un petit homenatge en aquest fòrum. Us convidem a explicar-nos la vostra experiència amb el bruixot més famós de la revista. Us agrada? Us fa riure? Què us agrada més, d’ell?

Però en Picanyol havia fet moltes altres coses, a més de l’Ot! Potser en coneixeu els jocs, que han sortit a Cavall Fort: diferències, enigmes, laberints, sopes de lletres… També va fer llibres d’entreteniments que potser teniu a casa o heu vist. Si és així, també ens agradarà molt que ens ho expliqueu!

 

 

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  9 Responses

  1. Guillem - 11 anys

   Jo em vaig comprar un videojoc que venia amb un CD per a l’ordinador. Com llavors era petit, em costava molt i perdia tota l’estona. Quan perdies, sortia la noia que surt a bastants còmics de l’Ot tirant aigua a un telèfon que comunicava l’Ot.

  2. Marc - 38 anys

   Des de petit corrien els Cavalls Forts de ma mare per casa i alguns que li havien comprat a la meva germana (uns anys més gran que jo) i jo sempre anava agafant algun aleatori de la llibreria i el disfrutava moltíssim. Van ser els meus primers còmics, els iniciàtics juntament amb Tintín i Astèrix. L’Ot era el meu personatge preferit, les històries eren curtes però el personatge era molt carismàtic i no podia parar de buscar la seva història en els números que encara tenia per llegir. Tot en ell era màgic i divertit.

  3. Joana - 11 anys

   Jo llegeixo Ot el bruixot i, quan vaig saber que Picanyol havia mort, em vaig posar trista.

  4. Ot - 10 anys

   A mi, el que més m’agrada de l’Ot és que sigui trapella i els seus plops. Tinc llibres i les 100 tires em fan petar de riure. A mi, a l’escola, també em diuen Ot el bruixot.

  5. Joana - 11 anys

   A mi l’Ot el bruixot m’agradava molt i em fa pena que s’hagi mort el Picanyol. 😔

  6. Adrià -11 anys

   Em sap molt greu que s’hagi mort el Picanyol perquè l’Ot el bruixot fa molta gràcia i a casa ens agrada molt.

  7. Iria Carmen

   A mi m’agrada molt l’Ot el bruixot i sempre em fa riure, em fa molta pena que en Picanyol s’hagi mort.

  8. Amat- 13 anys

   Jo vaig conèixer l’Ot en unes revistes que tenien el meu pare i els meus oncles anomenades “Camacuc”, on també sortia l’Ot en certes ocasions. A partir d’aquest moment em vaig començar a fixar en els dibuixos i còmics de Picanyol i em va sorprendre quan el 2017 (que va ser l’any que em vaig subscriure a la revista de Cavall Fort) vaig descobrir l’Illa perduda, una altra obra de Picanyol. I a partir d’aquest moment he esperat amb ganes cada quinzena que arribi el Cavall Fort per veure les gracioses tires mudes de l’Ot.

  9. Abril - 10 anys

   A mi l’Ot m’agrada molt. Em fa molta gràcia, quan el llegeixo sempre ric. Sempre en té una per dir (o fer).