Premi al millor reportatge per a Cavall Fort!

posted in: Notícies | 0

Recordeu el dossier que vam publicar al Cavall Fort 1401-1402? Anomenat Un munt de plàstics, parlava sobre els problemes mediambientals que causa l’ús excessiu dels plàstics i plantejava algunes mesures per a combatre’n la contaminació. Doncs aquell dossier ha estat guardonat amb el premi al millor reportatge de revista que concedeix la Nit de les Revistes i la Premsa en Català. I estem molt contents!

La Nit de les Revistes i la Premsa en Català és un esdeveniment organitzat per l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) que pretén posar en valor la tasca de les publicacions dels Països Catalans. Cada any concedeix diferents premis i mencions en diverses categories per a reconèixer les publicacions i els professionals més destacats de l’any. En aquesta edició, a més, incorpora noves categories; entre elles, la de millor reportatge en les modalitats de revista, premsa i digital.

El jurat ha atorgat el premi al millor reportatge de revista a Un munt de plàstics per “l’excel·lent” treball periodístic, “amb un llenguatge directe, clar, entenedor i molt ben plantejat estructuralment per, sobretot, educar els joves lectors”. També ha valorat el fet que la idea del reportatge partís d’un dels nostres lectors. Ho recordeu? L’Alba Simó i Vallès va deixar un comentari al fòrum que denunciava la contaminació del mar i ens convidava a fer-hi alguna cosa. Aquell missatge va ser l’espurna que va donar pas al dossier… Així doncs, aquest reconeixement també és per a l’Alba!

El lliurament d’aquest premi tindrà lloc el proper 30 de novembre, durant la celebració de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català. Nosaltres hi assistirem per agrair aquest reconeixement, que ens ha fet tan feliços, i per donar l’enhorabona a la resta de guardonats.