Preparats per a les colònies d’estiu?

posted in: Fòrum | 13
Fòrum

 

 

Esteu a punt per a anar de colònies, campaments o estades? En teniu ganes? Ho teniu tot a punt? O potser ja hi heu anat altres anys i teniu un munt de coses per explicar! Si és així, quins consells donaríeu als lectors que s’hi estrenin aquest estiu?

Tenim moltes ganes de conèixer les vostres experiències i anècdotes! Ens deixeu un comentari?

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  13 Responses

  1. Valentina - 9 anys

   Jo vaig a la Carral, una casa de colònies a prop de Cardona. Aquest ja és el meu cinquè any. ÉS MOLT GUAI.

  2. Denís - 12 anys

   A mi no m’agrada anar de colònies, perquè trobo a faltar la família i s’hi dorm molt malament.

  3. Ainet i Sara - 7 anys

   L’Ainet es queda a casa i la Sara farà una excursió amb la seva mare.

  4. Bruna - 12 anys

   Jo me’n vaig demà mateix, dia 5 d’agost, de campaments amb el meu esplai! En tinc moltíssimes ganes i estic molt emocionada i sí, després de pràcticament un dia sencer (bé, llegint Cavall Fort pel mig) preparant la maleta, ho tinc tot a punt. És el segon any que hi vaig i és “superdivertit”! Ho recomano molt a tothom! Jo vaig a l’Esplai El Creixent de Folgueroles, un esplai que es va iniciar fa dos anys. Aquest any, anirem a Queralbs.
   L’únic consell que crec que puc donar és: gaudiu AL MÀXIM!

  5. Ivette - 10 anys

   Sí, estic superpreparada 😀😀😀
   Jo me’n vaig al Penyafort 🤗🤗🤗🤗

  6. Mar - 9 anys

   Jo aniré a La Pobla de Cérvoles, un poble de la comarca del Segrià, i els profes s’amagaran i els haurem de trobar per tot el poble. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

  7. Júlia - 14 anys

   Jo vaig als campaments del cau, m’agrada molt el cau, ara ja farà 3 anys que hi vaig.
   Tinc unes experiències i uns records molts bonics de tots aquests anys, he fet molts amics nous i m’ho passo molt bé.

  8. Abril - 11 anys

   Avui he tornat d’unes colònies de l’Estiu és teu, al principi em feia una mica de respecte anar-hi però al final m’ho he passat molt bé. Hem fet dansa, art i emocions i una pila de coses més!!

  9. Aniol - 10 anys

   Jo la setmana que ve me’n vaig de campaments amb el cau al Ripollès. En tinc moltes ganes!

  10. Yago - 10 anys

   Hola, llegidors de Cavall Fort.
   Aquest estiu me n’aniré de campaments amb la Pere Tarrés i amb l’esplai Guai, segur que m’ho passaré genial. I vosaltres on anireu?

  11. Bruna - 11 anys

   Hola, Cavallfort! Jo tinc moltes ganes d’anar de campaments amb l’Esplai (l’esplai on jo vaig es diu Esplai El Creixent)! Hi anem la segona setmana d’agost i, com que encara falta una mica, encara no ho tinc tot a punt. Estic segura que m’ho passaré superbé perquè ja vam anar a dormir una nit amb tendes (nosaltres en deiem “precampaments”) i em va encantar!
   Quan ja hi hagi anat, ja ho comentaré!
   Adéu!

  12. Íria - 13 anys

   Jo vaig tornar ahir i m’ho he pasat superbé, el que més m’ha agradat ha estat que hem anat en caiac al pantà de Sau i hem tocat la punta de l’església que hi ha allà enfonsada.
   Aixó sí, avui estic molt cansada.