Preparats per a les colònies d’estiu?

posted in: Fòrum | 3
Fòrum

 

 

Esteu a punt per a anar de colònies, campaments o estades? En teniu ganes? Ho teniu tot a punt? O potser ja hi heu anat altres anys i teniu un munt de coses per explicar! Si és així, quins consells donaríeu als lectors que s’hi estrenin aquest estiu?

Tenim moltes ganes de conèixer les vostres experiències i anècdotes! Ens deixeu un comentari?

 

3 Responses

 1. Yago - 10 anys

  Hola, llegidors de Cavall Fort.
  Aquest estiu me n’aniré de campaments amb la Pere Tarrés i amb l’esplai Guai, segur que m’ho passaré genial. I vosaltres on anireu?

 2. Bruna - 11 anys

  Hola, Cavallfort! Jo tinc moltes ganes d’anar de campaments amb l’Esplai (l’esplai on jo vaig es diu Esplai El Creixent)! Hi anem la segona setmana d’agost i, com que encara falta una mica, encara no ho tinc tot a punt. Estic segura que m’ho passaré superbé perquè ja vam anar a dormir una nit amb tendes (nosaltres en deiem “precampaments”) i em va encantar!
  Quan ja hi hagi anat, ja ho comentaré!
  Adéu!

 3. Íria - 13 anys

  Jo vaig tornar ahir i m’ho he pasat superbé, el que més m’ha agradat ha estat que hem anat en caiac al pantà de Sau i hem tocat la punta de l’església que hi ha allà enfonsada.
  Aixó sí, avui estic molt cansada.