Què feu per cuidar el planeta?

posted in: Fòrum | 6
Fòrum

 

 

Arreu del món trobem gent conscienciada amb la importància de tenir cura del medi ambient, gent que aporta el seu granet de sorra per ajudar a protegir el planeta. Hi ha tants problemes a solucionar i tantes maneres de contribuir-hi! Des de reciclar els envasos de plàstic a col·laborar amb ONGs que defensen els animals en perill d’extinció. Des d’organitzar recollides de brossa a fer servir el transport públic en comptes del cotxe. Des de consumir aliments de proximitat a participar en accions de reforestació. Cada acció, per petita que sigui, suma!

I vosaltres, com contribuïu a protegir el planeta? Quines accions dueu a terme? Teniu alguna proposta que pugui inspirar els altres? Volem conèixer les vostres experiències!

 

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  6 Responses

  1. Iona - 10 anys

   Jo reciclo molt i aprofito qualsevol cosa per fer manualitats, també compro a botigues ecològiques i de km 0.
   Aviso a familiars i amics que no comprin tantes coses envasades en plàstic.
   ADEU!!!

  2. Tura - 11 anys

   Jo poso totes les restes allà on toquen, també aprofito coses que poden anar bé per a qualsevol joguina o treball. I anem a comprar a botigues de proximitat. Per acabar també intento aprofitar tot allò que tenim o comprem.

  3. Anna - 10 anys

   Jo, per cuidar el planeta, a part de procurar llençar tota la brossa on toca, cada estiu vaig a un petit bosc que hi ha al costat de la platja i a unes roques que separen una platja de l’altre, amb dues o tres bosses de la brossa, i amb la meva germana recollim la brossa que la gent deixa tirada. Cada any diem que hauríem de portar alguna bossa més perquè, a vegades, de tanta brossa, no cap a les bosses.

  4. Abril - 11 anys

   La meva germana i jo reciclem sempre. Separem l’orgànic del plàstic, de la resta, del vidre i del paper i cartró. Com que vivim en un poble petit també comprem en botigues de proximitat i aliments de proximitat. Us animem a fer-ho!!!

  5. Joana - 11 anys

   Jo reciclo les escombraries i miro de no llençar brossa al terra. 🌲🌳