Què feu, si no us agrada un regal?

posted in: Fòrum | 8
Fòrum

 

 

Ja tenim el Nadal a tocar! Segur que aquest any us regalaran un munt de coses. Potser seran coses que havíeu demanat prèviament o potser seran regals sorpresa. Sigui com sigui, esperem que us agradin molt!

Però… què passaria, si un regal no us acabés de fer el pes? Us ha passat mai? Si us ha passat, què vau fer? Dir-ho sincerament a la persona que us l’havia donat? O somriure i fer veure que us havia encantat? Com creieu que cal actuar, en aquests casos?

Esperem els vostres comentaris!

 

Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
Si en vols saber més, ves aquí.

8 Responses

 1. Toni - 10 anys

  Jo faig veure que m’ha agradat el regal. Si no, la persona es pot sentir malament! Prefereixo guardar-me per a mi si m’agrada o no.

 2. Victòria - 11 anys

  Si no m’agrada un regal, faig un somriure i no li dic que no m’agrada a la persona que me l’ha regalat. 😄

 3. Lidia - 10 anys

  Jo, quan em regalen un regal i no m’agrada, el que faig és donar les gràcies i posar-me contenta encara que no m’agradi.
  Adeu, Cavall Fort, soc molt fan vostre 😚😚🙋😽 Bones festes de Nadal 😚🎉🎄🎊

 4. Aleix - 10 anys

  Jo, quan em regalen un regal que no m’agrada, dono les gràcies i igualment me’l guardo.