Què us ha semblat, el dossier de sant Jordi?

posted in: Fòrum | 3
Fòrum

 

Al Cavall Fort 1361-1362, el número doble d’abril, hem fet un dossier especial sobre la festa de sant Jordi i ens agradaria saber què n’opineu. L’heu devorat? L’heu llegit a trossets? Només n’heu llegit el títol? Us ha interessat? L’heu trobat divertit, avorrit, apassionant?

Expliqueu-nos-ho tot!

 

Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
Si en vols saber més, ves aquí.

3 Responses

 1. Lola - 10 anys

  És un dossier molt interesant i he après moltes coses sobre aquest tema de sant Jordi.

 2. Laia - 8 anys

  Hola, no sabia que el procés de fer un llibre trigués tant temps i tampoc sabia que habia de passar per tantes etapes. Em refereixo a que no sabia com es feia un llibre, per això el dossier m’ha estat molt útil, moltes gràcies.

 3. Júlia

  Molt captivant i tot molt ben explicat per apartats.
  Per cert, els dibuixos, molt xulos i atractius.
  M’ha agradat molt!
  PD: Jo m’ho vaig llegint a trossets les estones que puc.