Què us ha semblat, el dossier de sant Jordi?

posted in: Fòrum | 4
Fòrum

 

Al Cavall Fort 1361-1362, el número doble d’abril, hem fet un dossier especial sobre la festa de sant Jordi i ens agradaria saber què n’opineu. L’heu devorat? L’heu llegit a trossets? Només n’heu llegit el títol? Us ha interessat? L’heu trobat divertit, avorrit, apassionant?

Expliqueu-nos-ho tot!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  4 Responses

  1. Guerau - 10 anys

   El dossier de Sant Jordi em va semblar molt bonic i guai.

  2. Lola - 10 anys

   És un dossier molt interesant i he après moltes coses sobre aquest tema de sant Jordi.

  3. Laia - 8 anys

   Hola, no sabia que el procés de fer un llibre trigués tant temps i tampoc sabia que habia de passar per tantes etapes. Em refereixo a que no sabia com es feia un llibre, per això el dossier m’ha estat molt útil, moltes gràcies.

  4. Júlia

   Molt captivant i tot molt ben explicat per apartats.
   Per cert, els dibuixos, molt xulos i atractius.
   M’ha agradat molt!
   PD: Jo m’ho vaig llegint a trossets les estones que puc.