Quin és el vostre personatge favorit dels Onze?

posted in: Fòrum | 5
Fòrum

 

Ja fa uns quants mesos que els Onze de Cavall Fort corren per aquí. Segur que ja els coneixeu prou bé i probablement teniu les vostres preferències! Sou de la Borrissol o més aviat del Rashid? Us agrada el Pol o potser us decanteu per la Nomi? Quin personatge us fa més riure? Amb quin us identifiqueu més i per què?

Deixeu els vostres comentaris!

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  5 Responses

  1. Jan - 9 anys

   M’encanta la directora Borrissol perquè sempre té idees molt boges per fer.

  2. Guerau - 11 anys

   El meu preferit és el Guillem i sempre m’identifico amb ell.
   El meu amic Lluc a vegades en corregeix i no ho suporto.
   Abans li deia: Calla, assistent de Google!
   Però ara trobo que és molt millor dir-li: Calla, Cinto, corregidor de faltes i faltotes!

  3. Abril - 12 anys

   El personatge que em fa riure més és la directora Borrissol. Perquè sempre està al seu món i és molt estrafolària. El personatge amb el qual m’identifico és la Miranda, la cartera. Perquè sempre va vestida amb accessoris i coloraines.

  4. Milena - 12 anys

   Hola! Jo m’identifico amb la Patri, per la manera de ser, per les coses que fa…
   I m’agraden molt les il·lustracions que surten a la primera pàgina sobre els Onze. Em fan molt riure!!
   Gràcies per fer que aquesta revista tan fantàstica sigui possible!