Quin llibre us han regalat aquest Sant Jordi?

posted in: Fòrum | 3
Fòrum

 

 

Un any més, Sant Jordi ha estat una festa inoblidable! Els amants de la lectura han gaudit d’allò més triant i remenant entre piles i piles de contes, novel·les i còmics. Alguns fins i tot han tingut l’oportunitat de conèixer els seus autors preferits i demanar-los que els signessin un llibre!

Tenim curiositat per saber quin llibre us han regalat aquest Sant Jordi. El vau triar vosaltres o va ser un regal sorpresa? Si ja l’heu començat a llegir, us està agradant? Vau poder conèixer l’autor del llibre i demanar-li una signatura?

Deixeu les vostres aportacions!

 

3 Responses

 1. Bernat - 9 anys

  M’han regalat dos llibres: “La nit del Dr. Brot”, d’Agus i els monstres, i “El robatori del segle”, de Tom O’Clock.

 2. Aina - 12 anys

  Hola, amics de Cavall Fort
  Em dic Aina i soc una gran fan vostra!
  El llibre que em van regalar per Sant Jordi el vaig triar jo el dissabte abans, però tot i així, no el vaig començar a llegir fins al mateix dia de Sant Jordi.
  El llibre que m’han regalat es diu “Momo” i és de Michael Ende.
  M’està encantant perquè tracta de com pots valorar el temps i per això us el recomano moltíssim!
  Un petó, Aina ♥️

 3. Clara - 9 anys

  Hola!
  El llibre que m’han regalat es diu “La iaia no hi toca”. Explica la història d’una iaia que es pinta una piga a la cara segons els seus sentiments. Primer és una iaia avorrida però el final acaba sent una iaia divertida. M’ha agradat molt.