Quin llibre us han regalat aquest Sant Jordi?

posted in: Fòrum | 20
Fòrum

 

 

Un any més, Sant Jordi ha estat una festa inoblidable! Els amants de la lectura han gaudit d’allò més triant i remenant entre piles i piles de contes, novel·les i còmics. Alguns fins i tot han tingut l’oportunitat de conèixer els seus autors preferits i demanar-los que els signessin un llibre!

Tenim curiositat per saber quin llibre us han regalat aquest Sant Jordi. El vau triar vosaltres o va ser un regal sorpresa? Si ja l’heu començat a llegir, us està agradant? Vau poder conèixer l’autor del llibre i demanar-li una signatura?

Deixeu les vostres aportacions!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  20 Responses

  1. Anna - 11 anys

   Aquest sant Jordi m’han regalat el llibre “Invierno en Las Vegas”, d’Andrea Izquierdo. La saga és:
   -Otoño en Londres
   -Invierno en Las Vegas
   -Primavera en Tokio
   -Verano en Barcelona
   La recomano, molt sobretot a la gent de la meva edat.

  2. Denís - 11 anys

   M’han regalat el llibre “Diario de un aldeano pringao”. Us el recomano.

  3. Maria - 10 anys

   A mi, per Sant Jordi, m’han regalat un llibre que es diu “La Sara i les Golejadores”. És molt interessant, va d’unes nenes que han de competir contra els nens de futbol de l’escola. Està en català i són diversos llibres.
   Títol: “Les golejadores no es rendeixen”.

  4. Carla - 11 anys

   A mi, per Sant Jordi, m’han regalat dos llibres molt xulos: “El diario de Greg. Día de perros” i “El diario de Greg. La cruda realidad”.

  5. Martina - 11 anys

   No em van regalar cap llibre, em van regalar una rosa.

  6. Júlia - 14 anys

   Hola a tothom! Aquest Sant Jordi malauradament no l’hem pogut celebrar el dia que tocava, així que encara no tinc el llibre. Espero que el puguem celebrar més endavant!! A mi em compraran “Culpa tuya”, de Mercedes Ron.
   La diada de Sant Jordi és un dels millors dies de l’any!

  7. Carla - 10 anys

   Bon dia! M’encanta la festa de sant Jordi, és un dia molt especial. Els llibres que m’han regalat són “El diario de Greg. La cruda realidad” i “El diario de Greg. Días de perros”.

  8. Judit - 10 anys

   A mi m’han regalat un llibre en castellà que es diu “LOS CINCO y el tesoro de la isla”.

  9. Olallia - 9 anys

   A mi m’han regalat un llibre que s’anomena “Com ensinistrar un drac”.

  10. Martí - 13 anys

   Hola, lectors de Cavall Fort, sé que estic responent aquest qüestionari una mica tard, però com és estiu i no tenia res a fer a casa he decidit compartir la meva opinió amb vosaltres.
   Sant Jordi és un dels meus dies preferits de tot l’any, ja que aquell dia em regalen un llibre. Personalment m’és igual de quin tipus sigui (aventures, terror, humor, etc) perquè m’agraden de tot tipus.
   Aquest any m’han regalat un llibre titulat “En Felip Marlot i les clavegueres”. És un llibre que m’ha encantat i és de tipus aventures i misteri. Personalment el recomano a nens de partir de 10 anys, ja que al principi és una mica difícil situar els fets però a la llista del llibre vas veient que tot enllaça.
   Espero que hagueu passat un bon Sant Jordi i ara a disfrutar de l’estiu.

  11. Joana - 12 anys

   A mi m’han regalat el llibre Penny Berry i la batalla de Caingroms.

  12. Mar - 9 anys

   El llibre de Tom Gates 14 és un llibre d’humor molt recomanat. Per a mi, és un llibre amb extraordinaris dibuixos. Us recomano també la seva web que és (òbviament) igualíssima de divertida, repeteixo tot superdivertida!!!!!! BON 3r TRIMESTRE https://tomgatesworld.blogspot.com/

  13. Bàrbara - 7 anys

   Hola, Cavall Fort! A mi m’han regalat 3 llibres, un és “DESTROZA ESTE DIARIO”, el segon “EL DIARI SECRET DE LA NENÚFAR I LA MATOLL” i l’últim és el de piruetes sobre gel “EMOCIONS EN CAMP CONTRARI”, que està hipermegasuperrecomanat i és de la Matilde Bonneti.

  14. Ivette - 10 anys

   Hola, amics i amigues de Cavall Fort.
   Per Sant Jordi m’han regalat dos llibres, un és “LA VUELTA AL MUNDO EN 80 DÍAS”, us el recomano moltíssim, i l’altre llibre és el quart de HARRY POTTER; per cert, jo soc una aficionada de HARRY POTTER!!!!

  15. Yago - 10 anys

   Hola, llegidors de Cavall Fort.
   Aquest Sant Jordi em varen regalar 3 llibres, un d’ells el vaig triar jo. El llibre que vaig triar va ser “Ot el bruixot1”, on s’hi recullen moltes tires d’en Picanyol. Els altres 2 són “Bru Artiac Operació Sobrassada”, d’Enric Gomà, segona entrega de Bru Artiac, on en Bru se’n va a Mallorca amb el seu amic en Crostes i la seva família; i l’ultim “Plutó” de Wonder, on es veu el bulling des del punt de vista d’en Cristopher, el seu amic.
   Espero que us agradin aquests llibres.

  16. Júlia

   Aquest Sant Jordi m’han regalat dos llibres:
   – “Quan érem els Peripatètics”, d’Hèctor Lozano.
   – “De casi todo se aprende”, de la youtuber Paula Gonu.

  17. Bernat - 9 anys

   M’han regalat dos llibres: “La nit del Dr. Brot”, d’Agus i els monstres, i “El robatori del segle”, de Tom O’Clock.

  18. Aina - 12 anys

   Hola, amics de Cavall Fort
   Em dic Aina i soc una gran fan vostra!
   El llibre que em van regalar per Sant Jordi el vaig triar jo el dissabte abans, però tot i així, no el vaig començar a llegir fins al mateix dia de Sant Jordi.
   El llibre que m’han regalat es diu “Momo” i és de Michael Ende.
   M’està encantant perquè tracta de com pots valorar el temps i per això us el recomano moltíssim!
   Un petó, Aina ♥️

  19. Clara - 9 anys

   Hola!
   El llibre que m’han regalat es diu “La iaia no hi toca”. Explica la història d’una iaia que es pinta una piga a la cara segons els seus sentiments. Primer és una iaia avorrida però el final acaba sent una iaia divertida. M’ha agradat molt.