Quin llibre us han regalat aquest Sant Jordi?

posted in: Fòrum | 6
Fòrum

 

 

Un any més, Sant Jordi ha estat una festa inoblidable! Els amants de la lectura han gaudit d’allò més triant i remenant entre piles i piles de contes, novel·les i còmics. Alguns fins i tot han tingut l’oportunitat de conèixer els seus autors preferits i demanar-los que els signessin un llibre!

Tenim curiositat per saber quin llibre us han regalat aquest Sant Jordi. El vau triar vosaltres o va ser un regal sorpresa? Si ja l’heu començat a llegir, us està agradant? Vau poder conèixer l’autor del llibre i demanar-li una signatura?

Deixeu les vostres aportacions!

 

6 Responses

 1. Ivette - 10 anys

  Hola, amics i amigues de Cavall Fort.
  Per Sant Jordi m’han regalat dos llibres, un és “LA VUELTA AL MUNDO EN 80 DÍAS”, us el recomano moltíssim, i l’altre llibre és el quart de HARRY POTTER; per cert, jo soc una aficionada de HARRY POTTER!!!!

 2. Yago - 10 anys

  Hola, llegidors de Cavall Fort.
  Aquest Sant Jordi em varen regalar 3 llibres, un d’ells el vaig triar jo. El llibre que vaig triar va ser “Ot el bruixot1”, on s’hi recullen moltes tires d’en Picanyol. Els altres 2 són “Bru Artiac Operació Sobrassada”, d’Enric Gomà, segona entrega de Bru Artiac, on en Bru se’n va a Mallorca amb el seu amic en Crostes i la seva família; i l’ultim “Plutó” de Wonder, on es veu el bulling des del punt de vista d’en Cristopher, el seu amic.
  Espero que us agradin aquests llibres.

 3. Júlia

  Aquest Sant Jordi m’han regalat dos llibres:
  – “Quan érem els Peripatètics”, d’Hèctor Lozano.
  – “De casi todo se aprende”, de la youtuber Paula Gonu.

 4. Bernat - 9 anys

  M’han regalat dos llibres: “La nit del Dr. Brot”, d’Agus i els monstres, i “El robatori del segle”, de Tom O’Clock.

 5. Aina - 12 anys

  Hola, amics de Cavall Fort
  Em dic Aina i soc una gran fan vostra!
  El llibre que em van regalar per Sant Jordi el vaig triar jo el dissabte abans, però tot i així, no el vaig començar a llegir fins al mateix dia de Sant Jordi.
  El llibre que m’han regalat es diu “Momo” i és de Michael Ende.
  M’està encantant perquè tracta de com pots valorar el temps i per això us el recomano moltíssim!
  Un petó, Aina ♥️

 6. Clara - 9 anys

  Hola!
  El llibre que m’han regalat es diu “La iaia no hi toca”. Explica la història d’una iaia que es pinta una piga a la cara segons els seus sentiments. Primer és una iaia avorrida però el final acaba sent una iaia divertida. M’ha agradat molt.