Quin tema us agradaria que sortís algun dia a Cavall Fort?

posted in: Fòrum | 72
Fòrum

 

A Cavall Fort som curiosos de mena, i per això ens agrada parlar una mica de tot. Natura, història, literatura, tecnologia… Ens preguntem per què hi ha persones que viuen cent anys o quins colors es poden veure al fons del mar. Visitem museus originals como el de les Matemàtiques o recordem escriptors i escriptores reconeguts com Caterina Albert. Descobrim què fan els gossos d’assistència o ens plantegem com podem ser més solidaris… Ens agrada investigar sobre tots aquests temes i, sobretot, ens agrada explicar-vos-ho després!

I a vosaltres, quins temes us desperten la curiositat? N’hi ha algun en concret que voldríeu que tractéssim a les pàgines de la revista?

Volem conèixer els vostres suggeriments! Ens els llegirem tots i en prendrem nota. Potser, d’aquí a un temps, els veureu convertits en articles a les pàgines de la revista!

 

 

Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
Si en vols saber més, ves aquí.

72 Responses

 1. Georgina - 8 anys

  Moltes gràcies pel Cavall Fort, m’està encantant. M’agradaria sortir al Cavall Fort si és possible, però què he de fer? Sisplau, digueu-m’ho.

  • Cavall Fort

   Hola, Georgina! Al calaix del doctor Cirera sempre fem crides perquè els lectors hi participin. Busca aquesta secció a la revista i segueix les instruccions que hi vegis. Ens agradarà molt rebre les teves aportacions! 🙂

 2. Fiona - 9 anys

  M’agradaria que parléssiu de…..
  El feminisme
  Els pingüins
  Ocells en general
  Papallones
  Harry Potter
  Piano i música
  Gats
  Llibres
  Poemes de Joana Raspall
  Sèries
  El Tintin
  La il·lustració
  Són mooltes idees, però espero que us agradin! 🎨🐧

 3. Martí - 13 anys

  Em faria molta il·lusió que en un número del Cavall Fort expliquéssiu quin material escolar s’utilitzava fa una anys i com funcionava. També per veure com ha anat evolucionant, podríeu comparar alguns objectes del passat amb els actuals.
  Espero que us agradi la idea