Quin tema us agradaria que sortís algun dia a Cavall Fort?

posted in: Fòrum | 55
Fòrum

 

A Cavall Fort som curiosos de mena, i per això ens agrada parlar una mica de tot. Natura, història, literatura, tecnologia… Ens preguntem per què hi ha persones que viuen cent anys o quins colors es poden veure al fons del mar. Visitem museus originals como el de les Matemàtiques o recordem escriptors i escriptores reconeguts com Caterina Albert. Descobrim què fan els gossos d’assistència o ens plantegem com podem ser més solidaris… Ens agrada investigar sobre tots aquests temes i, sobretot, ens agrada explicar-vos-ho després!

I a vosaltres, quins temes us desperten la curiositat? N’hi ha algun en concret que voldríeu que tractéssim a les pàgines de la revista?

Volem conèixer els vostres suggeriments! Ens els llegirem tots i en prendrem nota. Potser, d’aquí a un temps, els veureu convertits en articles a les pàgines de la revista!

 

 

Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
Si en vols saber més, ves aquí.

55 Responses

 1. Ilia

  M’agradaria que sortís algun tema d’avions, com es dissenyen o què s’ha de fer per ser pilot d’avió, perquè, de fet, jo vull ser pilot d’avió.

 2. Bruna - 12 anys

  Jo estic d’acord amb la Clara. A mi també m’agradaria que entrevistéssiu algun grup de música famós de rock català com Txarango, Catarres, Doctor Prats, Buhos…
  I també m’agradria llegir sobre dansa contemporània, ballarins famosos actuals, una mica d’història (malgrat no m’agradi gaire la història, una mica mai fa mal) i, a poder ser, a l’apartat de “L’Entrevista”, entrevistar algun/a ballarí/na.
  Moooltes gràcies!

 3. Clara - 10 anys

  M’agradaria que sortís algun tema de música, com ara de Queen. Podríeu entrevistar llibreters i llibreteres o entrevistar algun grup com els Catarres, Doctor Prats…

 4. Roger - 10 anys

  Algun dossier de futbol, algun experiment o un reportatge sobre com es fan i es publiquen els llibres.

 5. Aran - 14 anys

  A mi m’agradaria que hi hagués una secció de persones cèlebres com per exemple Albert Einstein o William Shakespeare. N’estic segur que hi hauria lectors que els tindran com a ídols o persones a seguir pel seu futur.

 6. Ivette - 10 anys

  Hola, soc la Ivette, a mi m’agradaria molt que sortís el tema de l’espai!!
  Gràcies!!

  • Cavall Fort

   L’espai? Doncs no et perdis el Cavall Fort de la primera quinzena de juny, Ivette…. Segur que t’agrada! 😉

 7. Alba - 9 anys

  Hola, soc l’Alba i tinc 9 anys.
  Visc a Barcelona i he vist una cosa horrorosa: vaig anar a veure com estava el mar al port de Barcelona i llavors vaig veure que estava molt contaminat. Si us plau, feu-hi alguna cosa. Hi ha nens que tenen moltes idees, com jo. Si us plau, escolteu-nos.
  Gràcies per llegir-ho.

 8. Mar - 9 anys

  Hola, soc la Mar, tinc 9 anys i mig.
  És injust que els animals, com les gallines, els tanquem perquè ponguin ous i llavors els venguin. Imagineu-vos que us ho fan a vosaltres.
  Està molt bé que mengem ous però han de ser de gallines en llibertat.
  Com les caixes que es venen ara d’«ous de gallines en llibertat».

 9. Lluc i Jana - 9 i 7 anys

  Seria bo que féssiu un reportatge del nostre poble, TALAMANCA. És molt petit, però té una història molt i molt gran.

 10. Victòria - 11 anys

  A mi m’agradaria que poséssiu més tallers de cuina, que el meu avi i jo els fem gairebé tots. 😄