Sant Jordi a Cavall Fort!

posted in: General | 0
Llibres, roses i amor, molt amor! Aquest tres ingredients no poden faltar el dia de Sant Jordi. Esteu disposats a gaudir de la festa del llibre i de la rosa? Hem fet aquest especial perquè us pugueu preparar com cal per a la jornada més romàntica de l’any.

 

La llegenda de Sant Jordi

Un drac espaordidor, amb un alè fètid i verinós, es va presentar a les portes de la vila de Montblanc. Ja fa molt temps, d’això, però el record de la seva història ha arribat fins als nostres dies.

 

Històries d’enamorats

Que romàntic és Sant Jordi! En aquest dia tan especial per als enamorats, recordem parelles literàries que no ho van tenir gens fàcil per a festejar i ser feliços.

 

Amors de pel·lícula

A la gran pantalla també trobem històries romàtiques. Us presentem parelles del cinema que van viure amors impossibles… o que, si més no, ho semblaven!

 

Roses de poma

Són boniques, fan bona olor i, a sobre, es poden menjar! Amb aquesta recepta tan fàcil de fer, sorprendreu tothom amb unes postres de Sant Jordi per a llepar-se’n els dits.

 

El drac de Sant Jordi

Us animeu a transformar el drac espaordidor de la llegenda en un portallapis (o porta-roses!) divertit? Us caldran cartolines, una llauna, retoladors… i el vostre toc creatiu.

 

Ens recomaneu un llibre per a Sant Jordi?

I què ens faltaria, per a un dia de Sant Jordi perfecte? Llibres, és clar! Al fòrum trobareu propostes de lectures i podreu deixar-hi els vostres suggeriments.