Si poguéssiu viure en un altra època, quina triaríeu?

posted in: Fòrum | 17
Fòrum

 

Imagineu que poguéssiu viatjar enrere en el temps i anar a petar a una altra època de la Història. Quina època triaríeu per a viure-hi una temporada i per què?

Us agradaria conèixer un faraó egipci en persona, per exemple? Veure en directe com els romans construeixen un aqüeducte? Viatjar amb la primera locomotora de vapor? Conviure amb cavallers medievals en un castell?

Expliqueu-nos-ho!

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  17 Responses

  1. Jan - 9 anys

   A mi m’agradaria viure a l’època romana per conèixer en Juli Cèsar.

  2. Iona - 10 anys

   Jo viuria a Egipte, a l’època dels faraons i faraones, perquè m’agrada aquella època. ADEU!!!!

  3. Guerau - 11 anys

   M’encantaria viure a la prehistòria! Sense el soroll dels cotxes i sense les pantalles… L’única pega és que no tindria el meu Cavall Fort!

  4. Laia - 11 anys

   Jo viuria a la època en què els nostres pares eren petits perquè no hi havia tantes pantalles i no era tan perillós anar pel carrer sola. A més, podies quedar amb els amics més sovint.

  5. Júlia - 10 anys

   Hola!!!!!
   Jo, si pogués triar una època on viure, triaria l’edat Medieval només si formés part de la noblesa, perquè si no els camperols es moren de gana i no m’agradaria estar fent feines tot el dia i viure en un lloc on et mana el rei.

  6. Anna - 11 anys

   Jo viuria, en el passat, a l’edat mitjana perquè com que soc de Montblanc i allí es celebra molt a fons Sant Jordi, voldria veure com era en realitat l’edat mitjana, perquè crec que cap organitzador de Sant Jordi va viure en l’edat mitjana, oi?

  7. Arlet - 10 anys

   Hola, Cavall Fort! Em dic Arlet i, si jo hagués de triar una època d’abans on viure, triaria la prehistòria perquè m’agradaria veure els Mamuts i com vivien abans sense els invents d’avui en dia. També m’agradaria viure a l’edat mitjana i jo seria una princesa que viuria en un castell molt bonic i també duria uns vestits molt originals i molt bonics. La veritat, també m’agradaria molt viure a l’edat moderna perquè hi havien molts invents com la màquina d’escriure… Cavall Fort, aquest fòrum ha sigut una mica difícil per a mi però no passa res! Adeu!

   • Cavall Fort

    Hola, Arlet! Dius que aquest fòrum t’ha semblat difícil? Doncs ho has fet molt bé! Ens ha agradat molt la teva resposta tan completa! 🙂

  8. Aina - 8 anys

   Hola, hola! Soc l’Aina. A mi m’agradaria anar a la prehistòria per conèixer si era fàcil la vida fa tants anys i com hi vivien!!

  9. Siurana - 10 anys

   A mi m’agradaria viure a la Prehistòria, seria molt emocionant.

  10. Milena - 12 anys

   A mi m’agradaria viure a l’edat moderna, amb els invents de les màquines de vapor i així. I, si no, durant la cursa espacial, amb la Katherine Johnson, la Mary Jackson i la Dorothy Vaughan.

  11. Abril - 11 anys

   Jo, si hagués de triar una època de la història per viure-hi, triaria l’antic Egipte. Per poder ser faraona o veure com es fan les piràmides.

  12. Selva - 11 anys

   L’edat mitjana baixa, on la majoria era bosc i pobles però encara hi havia celtes i tribus antigues i ja hi havia espases i tot això.