Sou herois antiplàstic?

posted in: Fòrum | 26
Fòrum

 

 

 

Fa temps que els plàstics formen part de les nostres vides, però en fem servir tants que s’han convertit en un problema… Què podem fer per evitar-ho?

Ens agradaria saber què feu vosaltres per a combatre la contaminació per plàstics. Potser heu participat en iniciatives interessants: feu neteges de platges, compreu productes a granel, recicleu correctament tots els envasos, col·laboreu en campanyes de sensibilització… O potser teniu en ment alguna idea brillant per a ajudar a reduir la presència de plàstics a les nostres vides o per netejar l’entorn.

Expliqueu-nos les vostres propostes i experiències!

 

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  26 Responses

  1. Toni - 11 anys

   Jo em considero un heroi antiplàstic perquè a casa meva sempre reciclem i intentem no fer servir envasos de plàstic.

  2. Abril - 18 anys

   Hola, Cavall Fort!
   Us escric doncs aquest tema m’ha semblat realment interessant i és bo que nois i noies, nens i nenes sàpiguen el que poden aportar i ajudar. A casa meva, intentem consumir el més poc que es pugui, ja siguin envasos de plàstic, bosses, raspalls de dents, pasta de dents, xampús…
   El que ens ensenyen o el que em van ensenyar a mi, quan era més petita, és que s’ha de reciclar tot això, però nois/es, el plàstic és un dels materials que costa més de reciclar, és com un xiclet que se t’enganxa a la samarreta i que per molt que ho intentes no se’n desenganxa, doncs el plàstic es ben bé igual, el problema és que amb tant d’ús que en fem d’aquest material a la Terra ja no queda lloc on deixar-lo i de vegades acaba al mar, formant grans illes de plàstic que embruten les nostres platges, així que en comptes de reciclar, deixeu de consumir-ne, segur que teniu alguna botiga a prop on us venen el mateix però en un embolcall de paper, o vidre que són més fàcils de reciclar i reutilitzar. O fins i tot hi ha botigues on per exemple el xampú és de pastilla i són ecològics i no porten silicones ni parabens ni totes les coses que els hi posen sense que nosaltres ho sapiguem.

  3. Biel - 11 anys

   Jo utilitzo aigua i llet envasada amb vidre per reduir el plàstic.

  4. Valentina - 9 anys

   Jo, per reciclar, separo plàstics en una bossa, cartró en una altra, etc.