Tot a punt per a la Jamborinada!

posted in: Notícies | 0
Foto: Jamborinada

Aquest cap de setmana, 29 i 30 d’abril, més de 13.000 infants i joves es reuniran a Tàrrega per a celebrar la Jamborinada, la trobada d’escoltes i guies més gran feta mai a Catalunya. L’objectiu d’aquesta macrotrobada és demostrar a la societat, com diu el seu lema, que són “la força per a moure el món”.

Durant aquest dos dies, els infants i joves participants podran gaudir de més de 250 activitats (jocs, tallers, gimcanes, vetlles de nit), a més d’una fira d’entitats i associacions i d’un gran acte central de cloenda que pretén refermar el potencial transformador dels escoltes i els guies.

La Jamborinada està organitzada per Minyons Escoltes i Guies de Catalunya amb la participació d’Escoltes Catalans i d’Acció Escolta de Catalunya.

Aprofitant aquesta macrotrobada, a Cavall Fort hem volgut fer un homenatge al món de l’escoltisme amb un número especial que publicarem la segona quinzena de maig. Hi trobareu articles, jocs, receptes i altres continguts d’interès relacionats amb aquest moviment.

 

Voleu saber més coses sobre Jamborinada? Visiteu el seu web: www.jamborinada.cat