Us agrada el teatre?

posted in: Fòrum | 7
Fòrum

 

 

Ei, lectors! Sabem que molts de vosaltres sou amants del teatre. N’hi ha que us agrada anar-hi com a espectadors; d’altres, us ho passeu d’allò més bé pujant a l’escenari.

Ens agradaria que ens expliquéssiu les vostres experiències teatrals. Us agrada fer teatre? Com hi participeu: com a actors, com a directors, com a escenògrafs…? I, si sou dels que s’estimen més mirar-s’ho des del pati de butaques, quines obres us han agradat més?

Esperem els vostres comentaris!

 

7 Responses

 1. Laia - 13 anys

  A mi m’encanta el teatre!
  En faig des que tinc 5 anys. M’hi vaig apuntar per a passar una estona fent el pallasso amb els amics perquè m’agradava molt disfressar-me. I ara encara m’agrada. A més, al meu institut, teatre és una assignatura obligatòria. Perfecte per a mi!

 2. Emma - 11 anys

  Hola, Cavall Fort!!
  A mi m’agrada molt el teatre perquè pots experimentar ser una altra persona durant uns pocs segons. 😜
  A l’escola vaig a una extraescolar de teatre. 🙃
  Petons😘

 3. Mireia - 16 anys

  A mi també m’encanta el teatre! L’art de posar-te en la pell d’un altre, sigui real o fictici, i haver de moure’t per un espai i amb unes persones diferents és fascinant i tot un repte. Fins i tot, és màgic. Viure-ho, tant a l’escenari com a les butaques del públic, és meravellós i sempre una experiència única, és a dir, que pots repetir-la tantes vegades com vulguis, sempre serà diferent!

  Les millors obres són les que posen els pèls de punta i ens fan aguantar la llàgrima. Recomano Mar i cel, un teatre musical de la companyia Dagoll Dagom!

 4. Diego - 11 anys

  A mi hi ha una part del teatre que m’agrada i una altra que no.
  Per exemple, hi ha la part de veure, que m’agrada, però actuar m’agrada menys.
  A 4t vaig fer una obra que són els Pastorets. Era el Rovelló. També vaig fer una en castellà que era “Los tres cerditos i papá gordito”. En conclusió, m’agrada el teatre.

 5. Hoscar - 9 anys

  Hola, Cavall Fort!!! M’agrada molt el teatre! Sobretot quan els personatges interpreten bé l’actuació! Un petó de la meva mare i adéu!!!

 6. Aida - 13 anys

  Hola, Cavall Fort!!! A mi m’encanta fer teatre!!
  Sobretot formant-hi part, és super divertit pujar i expresar sentiments del personatge.
  Clar que també és super divertit anar a veure-ho!! 🙂

 7. Martina - 12 anys

  A mi m’agrada fer teatre sobretot amb els cosins i davant la família i, de vegades, amb alguns amics. He de reconèixer que, quan estic davant el públic, sempre em poso a somriure perquè tinc vergonya però els espectadors es pensen que ho faig per quedar bé. També adoro anar a veure obres i una de les millors que he vist és “Opera for Kids”.