Us agrada el teatre?

posted in: Fòrum | 24
Fòrum

 

 

Ei, lectors! Sabem que molts de vosaltres sou amants del teatre. N’hi ha que us agrada anar-hi com a espectadors; d’altres, us ho passeu d’allò més bé pujant a l’escenari.

Ens agradaria que ens expliquéssiu les vostres experiències teatrals. Us agrada fer teatre? Com hi participeu: com a actors, com a directors, com a escenògrafs…? I, si sou dels que s’estimen més mirar-s’ho des del pati de butaques, quines obres us han agradat més?

Esperem els vostres comentaris!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  24 Responses

  1. Adolf - 10 anys

   No m’agrada gens. Jo soc molt tímid i em fa vergonya pujar a l’escenari, però veure-hi altres persones és bonic.

  2. Laia - 9 anys

   A mi, m’encantaaaaaaaaa el teatre!! 👌👍👍 Jo faig teatre musical 🎭 (amb dansa) a una escola de música que es diu Tremolo. Tinc un professor de teatre que es diu Mateu i una professora de dansa que es diu Clara. Són superguais!!! 😝

  3. Tura - 10 anys

   A mi m’encanta! Soc actriu, i m’agrada molt. També he vist moltes obres de teatre! Des dels 8 anys que faig teatre i actuo a l’escenari.

  4. Fiona - 9 anys

   Bon jour!
   M’encanta el teatre! La meva mare, Carme (45 anys), i les meves germanes grans, la Vinca (16 anys) i l’Elia (15 anys), van anar al teatre de Barcelona a veure moltes obres de Mercè Rodoreda.