60 anys de Cavall Fort… i molts més que en vindran!

posted in: Notícies | 0

Cavall Fort fa seixanta anys! El proper mes de desembre arribarem a aquesta xifra tan significativa. Han estat sis dècades de feina apassionant que hem pogut desenvolupar amb l’ajuda d’una llista enorme de col·laboradors de tota mena. Amics que s’han implicat generosament per a aconseguir que els subscriptors fessin un somriure il·lusionat cada cop que rebien un número de Cavall Fort a casa.

Tenim seixanta bons motius per a estar contents i ho volem celebrar. Començarem amb un número de desembre molt especial. Si sou juganers, us encantarà!

Hem fet un camí ben llarg fins aquí… i encara ens queda molt camí per fer! El volem fer acompanyats dels nostres lectors: nois i noies curiosos, creatius, crítics, conscienciats… Per això, preparem algunes novetats que creiem que us agradaran. Estem treballant en la renovació de Cavall Fort amb contingut i disseny nous, i més tard vindran altres sorpreses que ja us anirem descobrint.

Aprofitem per a presentar-vos el logo que hem creat per a commemorar els seixanta anys de Cavall Fort. Hi veieu el nen que salta per sobre del número zero? És obra del gran dibuixant Cesc, un dels nostres col·laboradors més estimats: va fer un munt de portades per a la revista, a més d’acudits i il·lustracions per a alguns reportatges. El nen que va dibuixar en Cesc anys enrere i que ara hem recuperat juga a cavallfort, un joc que consisteix a saltar sobre l’esquena dels companys posats en fila i aguantar-s’hi. Com aquest nen, nosaltres continuem jugant i saltant, sempre endavant!