A qui regalaríeu un llibre o una rosa?

posted in: Fòrum | 4
Fòrum

 

Tenim Sant Jordi a tocar! És el dia perfecte per a tenir un detallet amb la gent que ens estimem. Quin familiar o amic triaríeu? O potser us decantaríeu més aviat per un personatge famós? I per què triaríeu aquesta persona? Sigui qui sigui, què li regalaríeu: un llibre o una rosa? O potser tots dos? Si li regaléssiu un llibre, quin seria?

Expliqueu-nos-ho tot!

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  4 Responses

  1. Gala - 10 anys

   Jo li regalaria una rosa a la meva mare, ja que l’estimo tant, i al meu pare un llibre sobre el futbol perquè a ell li encanta el futbol.

  2. Sergi - 10 anys

   Jo li regalaria un llibre a la meva àvia perquè li agrada llegir.
   Adeu!

  3. Carla i Abril - 9 i 12 anys

   Nosaltres li faríem el nostre regal als nostres pares. Els triem a ells perquè els estimem molt, i s’ho mereixen per tot el que fan per nosaltres. Els regalaríem les dues coses; un llibre i una rosa.

  4. Lluc - 11 anys

   Jo li regalaria un llibre i una rosa a la meva germana Maria, que és molt simpàtica i sempre està present per ajudar-me.