Adéu i gràcies, Eulàlia!

posted in: Notícies | 0

A Cavall Fort ens agrada cuinar! I ens agrada que els nostres lectors també ho facin. Per això els proposem, de tant en tant, receptes fàcils i originals que poden fer a casa amb ajuda dels pares. És una manera de divertir-se en família i assaborir plats deliciosos!

Les receptes que hem anat proposant fins ara a Cavall Fort i El Tatano són obra de la cuinera Eulàlia Fargas. Potser la recordeu de l’entrevista que li vam fer al número 1284.

A l’entrevista, l’Eulàlia ens ens va explicar que la seva fascinació pel món de la cuina va començar de joveneta, i que va aconseguir convertir aquesta passió en la seva professió. Ara té una escola de cuina a Barcelona on ensenya el plaer de cuinar i de menjar a nens i adolescents.

L’Eulàlia s’acomiada de les nostres revistes. Volem agrair que ens hagi convidat a cuinar receptes saboroses durant tots aquests anys i que ens hagi permès confirmar una frase que ella mateixa ens va dir: “És un plaer gaudir d’una cosa que, a més, alimenta”.