Cavall Fort obre el seu Consell de Redacció als infants

posted in: Notícies | 0

A Cavall Fort ho tenim clar: els nens i les nenes tenen infinitat de coses interessants a dir! Amb les seves idees són capaços de canviar el món, si s’ho proposen. I a nosaltres, això, ens encanta. És per aquest motiu que ens agrada tant llegir els seus comentaris al fòrum o els seus correus electrònics quan s’animen a escriure’ns amb alguna proposta. Quan contacten amb nosaltres, prenem nota dels seus suggeriments i, sempre que podem, els apliquem.

Seguint aquesta premissa, hem decidit anar un pas més enllà i demanar als infants que ens ajudin a millorar la revista. Per això hem convocat un Consell de Redacció extraordinari que comptarà amb la participació de nens i nenes lectors de Cavall Fort. La idea és que els infants puguin parlar de la revista amb els qui la fan, la pensen i l’escriuen. En aquesta reunió podran opinar sobre Cavall Fort, dir què els agrada i què no tant, fer propostes… D’aquesta manera, ells també contribuiran a decidir el contingut i el rumb de la revista.

Farem aquest Consell de Redacció extraordinari un dissabte al matí, encara per determinar, a la seu de Cavall Fort. Tots els nens i nenes lectors que hi vulguin participar ens hauran d’enviar un vídeo d’un minut i explicar-nos per què voldrien venir i què creuen que podrien aportar en aquesta reunió. Ens podran fer arribar el vídeo a bustia@cavallfort.cat o a través del perfil d’Instagram del pare o la mare, per missatge privat.