Com cuideu el vostre cervell?

posted in: Fòrum | 4
Fòrum

 

Si heu llegit l’article que vam publicar al Cavall Fort 1438, ja sabeu com d’important és la nostra salut mental! En aquell article us oferíem trucs per a mantenir el cap a tota màquina: descansar, fer exercici físic, envoltar-se de gent…

I vosaltres, quins trucs teniu per a cuidar el vostre cervell? Quines activitats són les que més us ajuden a trobar-vos millor? Expliqueu-nos-ho! Potser les vostres experiències poden ser útils a altres lectors…

 

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  4 Responses

  1. Sílvia - 48

   M’ajuda a tenir cura del meu cervell practicar l’art de plegar figures amb paper (fer papiroflèxia/origami), meditar i respirar amb molta presència i consciència!

  2. Laia - 11 anys

   Sincerament, jo no sé si cuido el meu cervell però estic la mar de bé.

  3. Jana - 9 anys

   Quan el meu cervell treballa, a vegades es cansa i llavors paro una estona. És el meu truc.

  4. Raquel - 10 anys

   Sempre treballo, així que sempre està pensant. 🙂 A vegades, li venen ganes de descansar, llavors descanso, respiro i torno a la feina.