Com us comuniqueu quan porteu mascareta?

posted in: Fòrum | 34
Fòrum

 

 

 

Ara que tots hem de portar mascareta quan estem amb amics o gent que no són els de casa, trobeu que és més difícil relacionar-vos amb els companys? Com sabeu si el vostre amic somriu? O si algú està trist i necessita consol? O quan algú s’enfada… com us n’adoneu? I com us ho feu per a expressar-vos vosaltres?

Deixeu-nos els vostres comentaris!

 

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  34 Responses

  1. Guerau - 11 anys

   Jo he après a contactar-me amb els ulls. Només posant els ulls de mitja Lluna els meus pares ja saben que estic content.

  2. Denís - 12 anys

   Per comunicar-me no em posa cep problema però és molt incòmode i ja la meva paciència de portar-la toca el sostre, espero poder aguantar fins que ens la puguem treure.

  3. Laura - 14 anys

   Quan m’haig de comunicar amb la mascareta ho faig normalment amb els ulls, es nota quan algú somriu perquè se li fan més petits! Però no m’agrada gens això de la mascareta, vull que la treguin ja perquè m’agobia molt. Espero que això del Covid s’acabi d’aquí a poc!!
   Adeeuu <3

  4. Tura - 11 anys

   A mi no m’agrada portar la mascareta, perquè no veiem les emocions de la cara.
   Però és el que toca si vols estar sa.

  5. Ivette - 10 anys

   A vegades no entenc molt bé què diu la gent perquè, com que portem una tela davant la boca, la veu se sent més fluix… Tinc ganes que ja ens puguem treure les mascaretes i crec que tothom

  6. Irina - 10 anys

   Com recomanen, respecto les distàncies i tot això.
   No em trec la mascareta per parlar.
   No m’agrada portar la mascareta però és el que hi ha. 😁

  7. Adrià - 11 anys

   És complicat perquè no veiem les expressions facials i tampoc sabem si algú riu o si es burla, tampoc ens sentim bé entre nosaltres i esperem que això s’acabi.

  8. Hello - 11 anys

   Nosaltres ens parlem amb signes per dir-nos les respostes dels exàmens i així no passem d’un 8. Els nens no paren de dir-se les respostes dels dictats, tot i que les nenes (nosaltres) no ens diem res perquè estem concentrades en el nostre treball. Crec que és millor així 😋😋😋😋

  9. Sofia - 10 anys

   M’agradaria que aquest virus desaparegués, però s’ha de tenir paciència. A mi no m’agrada portar-les perquè em fan mal les orelles però sé que algun dia no hauré de portar-les, així que espero pacientment.

  10. Lea - 9 anys

   No m’agrada portar mascareta perquè quan estic trista no poden veure les meves emocions ni jo la dels altres.

  11. Claudia - 11 anys

   A mi no m’agrada portar mascareta perquè es molt incòmode i s’entelen les ulleres. També a vegades t’ofegues amb la mascareta i a vegades no saps si una persona està contenta, enfadada o trista. Jo escolto la veu i sé com està.

  12. Julen - 11 anys

   Les mascaretes m’agraden perquè ens protegeixen de la Covid-19 però costa respirar i també les ulleres s’entelen o costa de veure la gent i les seves expressions. Però tinc un truc per saber l’expressió de la gent: és veure-li les celles (intenta-ho fer!). Espero que s’acabi tot això i viure tranquils. Espero que us hagi agradat.

  13. Èric - 11 anys

   Hola.
   Per comunicar-me amb la gent el que faig és imaginar-me com és la seva cara sense la mascareta i una cosa curiosa és que si mires l’entrecella veus si una persona està enfadada o contenta.