De què us disfressareu per Carnaval?

posted in: Fòrum | 15
Fòrum

 

El rei Carnestoltes està a punt d’arribar i, amb ell, l’oportunitat de passar uns dies de rauxa i diversió! Ja teniu a punt la vostra disfressa? Tenim curiositat per saber quina fila fareu aquest any… Anireu disfressats d’algun personatge conegut? D’un objecte, potser? Comprareu la disfressa, aprofitareu roba que tingueu per casa o la fareu vosaltres mateixos amb material reciclat? Us disfressareu a l’escola? O potser sortireu a voltar pels carrers?

Deixeu-nos un comentari!

 

 

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  15 Responses

  1. Bruna - 9 anys

   Jo, aquest any, aniré amb la meva comparsa de pirata! La meva disfressa està feta amb coses que tenia per casa i també amb alguna cosa comprada.

  2. Ismaïl - 11 anys

   Hola!!! La meva disfressa és d’astronauta, està feta majoritàriament amb materials reciclats. El més divertit, a part de la disfressa, va ser fer-ho en família ja que ens ho hem passat genial.
   Hem fet un concurs a l’escola i també va ser genial veure tanta creativitat, ja que hi havia crispetes de blat de moro, patates fregides, transformers, robots, llecs entre d’altres.

  3. Arlet - 6 anys

   Hola! Jo visc a Allariz (Galícia) i per aquí el Carnaval (Entroido) es viu molt. Aquest any m’he disfressat de: princesa Anna amb la meva amiga Aitana, que anava de la princesa Bella. A l’escola vam fer una desfilada i el nostre curs (Primer) vam anar de la Pantera Rosa. També vaig anar disfressada de koala amb la meva mama i el meu papa i també d’esportista amb ells dos. Adeu, Cavall Fort! Per cert, entre Nadal i el Carnaval, m’agrada més el Carnaval.

  4. Georgina - 11 anys

   Les meves amigues i jo ens disfressarem de Teletubbies, ja ho tenim quasi tot pensat i serà molt divertit.

  5. Anna - 11 anys

   A mi m’agrada molt Carnaval, però mai m’he pogut disfressar amb una disfressa molt xula ja que tinc dos germans i la nostra mare ens ha de preparar les disfresses als tres. Però aquest any, com que faig sisè, li he dit a la meva mare que, en comptes de fer-me la disfressa, em compri un pijama d’una peça d’un animal i que el meu Carnaval sigui memorable.

  6. Joana - 11 anys

   A la meva escola ens han deixat disfressar-nos del que vulguem. Les meves amigues i jo ens vam disfressar de gats. Adeu! 😘

  7. Arlet - 10 anys

   Hola, Cavall Fort!
   Aquest any, amb l’escola, tocava anar del tema de la classe. Nosaltres hem anat de caçaplanetes, que és com ens diem!
   Adeu, Cavall Fort!

  8. Tura - 11 anys

   A l’escola, com que faig 6è, hem de triar el que haurem de portar durant una setmana i anirem cada dia disfressats d’algun tema: un dia d’un personatge famós, un altre amb pijama… I un dia farem una rua amb tots els col·les de la comarca. Però encara no ens han dit de què anirem.

  9. Gerard - 8 anys

   Una amiga meva i jo ens disfressarem de Pesquis i Baliga. Adeu!

  10. Siurana - 10 anys

   Jo aniré disfressada amb les meves amigues, ens disfressarem de caçavirus.

  11. Adrià - 12 anys

   Jo em disfressaré de científic boig amb els cabells en punxa i la cara verda.