El contingut del web de Cavall Fort, un recurs per a les escoles

posted in: Notícies | 0

Sabem que molts docents fan servir part del contingut de Cavall Fort i El Tatano per a treballar amb els seus alumnes. Els articles, els contes i altres seccions de les nostres revistes els serveixen de punt de partida a classe per a tractar diferents temes de divulgació o fomentar la lectura.

Aquestes setmanes de confinament, però, accedir als exemplars de Cavall Fort i El Tatano ha estat més complicat per a les escoles i, per extensió, per als docents que els fan servir habitualment. Per això els hem volgut donar un cop de mà: si no poden consultar les revistes en paper, els convidem a visitar el nostre web.

Al web pengem una part del contingut que publiquem a les nostres revistes: de cada número de Cavall Fort i El Tatano, en destaquem alguna secció. Aquests dies hem fet una tria del material que es pot trobar en línia i que creiem que pot ser útil als docents per a treballar a classe. L’hem classificat d’acord amb tres criteris: per edats (segons el públic objectiu de cada revista), per tipus de contingut (articles, contes, còmics, etc.) i, en el cas dels articles i reportatges, també per temàtica.

Podeu trobar aquesta tria en aquest pdf, que posem a disposició de les escoles. Esperem que aquest recurs els sigui d’utilitat en aquest final del curs virtual!

 

Descarregueu el recurs Tria del contingut del web de Cavall Fort