El nou Cavall Fort

posted in: Notícies | 0

L’any 2022 ha arribat amb una gran sorpresa per als lectors de Cavall Fort! El número 1427, que correspon a la primera quinzena de gener, marca l’inici d’una nova etapa a la revista: Cavall Fort es renova i presenta un disseny diferent, seccions renovades, personatges inèdits i col·laboradors nous.

Un dels principals canvis d’aquest nou Cavall Fort afecta al disseny. Hem fet variacions en la capçalera, en la portada i en tot l’interior de la revista. També hi ha un lleuger canvi de format i de gramatge de la coberta.

D’altra banda, hem incorporat una colla de personatges ben curiosos que han vingut per quedar-se amb els lectors: són els Onze de Cavall Fort, els integrants d’una esbojarrada redacció imaginària de Cavall Fort. Sortiran a cada número i aportaran humor al contingut de la revista.

A més, hem introduït novetats quant al contingut: a partir d’ara, la revista inclourà seccions noves i alguns canvis en seccions existents. Pel que fa als col·laboradors, comptarà amb noves incorporacions. A més, es reforçarà el lligam entre la revista i el web.

I també hem renovat les històries de còmic. Algunes de les que sortien fins ara s’acaben i en comencen de noves. Ben aviat podreu conèixer els nous personatges: l’Heura, el Petit Silvestre, el Blau i el Verd…

L’essència de Cavall Fort serà la mateixa, així com el rigor i l’entusiasme amb què fem la revista. L’objectiu és que els nostres lectors es diverteixin, s’entretinguin, s’encurioseixin, siguin creatius i descobreixin el món que els envolta. L’objectiu és que, quan obrin Cavall Fort, ja no puguin parar de llegir!