Elena Domingo, guanyadora del Premi Cavall Fort 2022

posted in: Notícies | 0

Ja tenim guanyadora del Premi Cavall Fort d’aquest any! Es diu Elena Domingo i és una periodista especialitzada en història. És per això que els tres articles guardonats en aquesta edició del premi ens fan viatjar al passat. En ells, l’Elena ens descobreix com es feien les veles dels vaixells, ens explica què menjaven els romans antigament i ens presenta una dona alemanya fascinada pels insectes.

Elena Domingo Basora (Riudoms, 1988) té experiència tant en premsa escrita com digital. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, com el Diari de Tarragona, La Vanguardia o Serra d’Or, i també és impulsora del diari digital www.femsafareig.cat. Actualment combina la feina com a periodista en mitjans de comunicació amb el màrqueting online.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc el proper dijous 12 de gener, a dos quarts de vuit del vespre, al Museu Etnològic i de Cultures del Món, situat al carrer Montcada, 12-14, de Barcelona. Els integrants d’EnVeuAlta llegiran els tres articles guardonats mentre l’il·lustrador Lluïsot farà dibuixos en directe. Us hi esperem!

Enhorabona, Elena, per aquest premi! Ja tenim ganes de publicar els articles perquè els nostres lectors en puguin gaudir!