Enhorabona, Teresa!

posted in: Notícies | 0
Fotografia: La Setmana

Com cada any –tot i que aquest ha estat una mica diferent!–, s’ha celebrat La Setmana del Llibre en Català a Barcelona. En aquesta fira les editorials i llibreries ofereixen el ventall més ric de llibres en català, tant novetats com llibres que ja fa temps que estan editats, s’hi fan activitats per a grans i petits… Tota una festa!

I és el moment, també, en què s’entrega el Premi Trajectòria, que es dona a una persona que hagi fet una bona feina per divulgar la cultura catalana. Aquest any aquest premi se l’ha emportat la Teresa Duran, ja que el jurat ha considerat que se’l mereix “pel seu compromís vital amb el foment lector i el llibre infantil i juvenil en llengua catalana i per la seva tasca incansable de divulgació de l’univers literari català entre infants i joves.”

La Teresa forma part de la família de Cavall Fort i El Tatano. Fa un munt d’anys que hi col·labora! Actualment, a més, és membre del consell de redacció del Tatano. Ens fa molta il·lusió que li hagin atorgat aquest premi tan merescut. Per molts anys, Teresa!